luni, 26 decembrie 2011

Craciun Fericit tuturor

Hy girls!!!
       In primul rand vreau sa va urez : Happy Holidays si tot ce va doriti...fie ca anul nou sa va aduca liniste in suflete, dragoste, sanatate si numai bucurii.
Usor, usor trece si Craciunul ....a fost frumos nu i asa??? Cu exceptia zapezii, inexistenta la mine :( din
pacate....de colindatori nu prea am avut parte, de la un timp vin din ce in ce mai rar si mai mult dupa bani....caci cu "Steaua" au venit destuli.

La voi cum a fost??? Ati avut parte de zapada?? Parca fara ea Craciunul nu a fost la fel....eeeh asta e, sa speram ca macar pana de Anul Nou vom avea :) ce e iarna fara zapada??? Mai ales ca orasul meu se pregateste in fiecare an pentru "ea"  ....e totul imbracat in beculete , arata superb singura care lipseste este zapada :)
       Sunt foarte mandra de orasul meu, este mic, frumos si curat iar acum imbracat in atatea beculete arata superb :X , am reusit sa imi impdobesc si bradul....cei drept mai tarziu cu o zi inainte de Craciun fata de ceilalti ani cand era gata dupa Sf Mos Nicolaie ;))
Am uitat sa va intreb...a venit Moshu'??? Ati fost cuminti?? Sau cuminte?;)) La mine a venit cu o pereche de cizmulite , o bluza , cioco ;)), un mouse de pc, si un fard mono ;;)


Cat despre machiaje , frumusete si asa mai departe a fost foarte simplu...putin rimel, (fdt bine inteles pudra si corector )  foarte putin fard alb pentru iluminare putin blush  si un ruj mai aprins a si sa nu uit  putin parfum duuuulce :X . Unghiutele au fost si ele la fel de simple am aplicat un lac cu reflexe iar apoi cu un roz am trasat niste dungute iar intre ele am adaugat "puncte" ca numai puncte nu mi au iesit ;)) roz si verzi, nu am folosit nici un produs profesional pentru unghii....sper sa va placa nu prea le am cu "nail art" ca sa spun asa ;)), parul doar l am indreptat .Sper ca v a ti simtit si voi macar la fel de bine cum m am simtit si eu , si sper sa aveti parte numai de bucurii.

Am sa va las mai jos niste poze care sper sa v a placa :*


El este Bobo :D Moshul meu scump si dragLe am prins in flagrant ;)) se pupaceau dupa casutze ;))

 yub al meu ;))


Unghiutele mele care a trebuit sa le tai inainte sa le "desenez" :D :( ce scurte suuuunt :(((
Am uitat sa specific...lentilele (sunt gri deschis insa am ochii caprui deschis si se vad un gri verzui :X love it :D
Va plac??? In curand am sa le fac un review + o surpriza pentru voi "ochioasa" ;))

Cam atat...pwpiki cu sklipiki :*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo