marți, 28 februarie 2012

Glam Metallics Collection 2000


Glam Metallics este unul dintre cele mai rezistente tusuri pe care le am folosit. Si ca sa va demonstrez cat de rezistent este am sa va spun o mica povestioara. Desi stiam ca este foarte rezistent ieri am facut un mic experiment. L am aplicat pe mana l am lasat 1 minut si apoi am incercat sa il indepartez.....ei si ce a urmat nu pot pot demonstra insa va spun sincer ca am incercat cu apa rece, apa calda, detergent de vase un demachiant foarte bun ( Liz Earle )  si asa mai departe. Ba chiar am facut si baie si tot degeaba. Astazi inca il mai am pe mana insa se mai vede foarte putin, deci 2 zile va garantez ca s a mentinut pe mana mea. Intr un timp eram rosie pe mana de la atata "frecat".
Tusul de la Glam Metallics apartine  firmei Collection 2000, este destul de mare are 6 ml si o pensula subtire lunga, se aplica destul de usor , culorile sunt superbe , electrizante si foarte puternice.
Collection 2000 este o firma de produse foarte bune au atat tusuri de pleoape cat si alte produse precum pudre,fonduri de ten,rujuri , oje si asa mai departe au  gama foarte variata de cosmetice.
Am incercat atat pudrele cat si ojele, tusurile si un fond  de ten , insa fondul de ten nu mi a placut foarte tare, pudrele imi plac cel mai  mult.Ati folosit produse de la Collection 2000? Cum vi se par?

2 comentarii:

  1. hmm.. dar de pe ochi se demachiaza usor? rezistenta lui e cu dus si-ntors

    RăspundețiȘtergere
  2. dap asa este ;)) insa pielea pleoapei este diferita si se va lua mai usor :)

    RăspundețiȘtergere

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo