luni, 13 februarie 2012

Magazin Hello Kitty & Concurs facebook + Castigatoarea


Hy girls....astazi v am pregatit o postare speciala despre un Brand foarte cunoscut , sunt sigura ca multe dintre voi ati indragit  acest Brand , Hello Kitty .  Mie imi plac foarte mult bijuteriile celor de la Hello Kitty  iar cand eram mica imi placeau si mai mult.

 Hello Kitty poate fi o posetuta, un parfum, un inel, o palariuta, un telefon. Imaginea acestei pisicute roz apare peste tot, insa cine este Kitty? Acest dragut personaj face parte din curentul "kawaii", specific Japoniei anilor '70. Kitty a fost ilustrata pentru prima data in lume, pe o posetuta. In 1976, imaginea pisicutei a fost exportata si in SUA, unde a avut un succes rasunator.Ajungand atat de populara, Kitty s-a lansat si in lumea muzicala, prin albumul "Hello World". Insa, din moment ce pisicuta nu este decat un personaj imaginar, cele care au dat viata acestui album au fost artistele Keke Palmer si Cori Yarckin.In 1991, au aparut in Japonia si Sua, primele desene animate Hello Kitty, disponibil in 15 episoade. Hello Kitty, cu numele adevarat Kitty White, este cea mai cunoscuta din personajele desenate produse de catre firma Japoneza Sanrio. Lumea fictiva a lui Hello Kitty include atat mebri ai familiei cat si prieteni. Iubim Hello Kitty pentru simplul fapt ca este cel mai dragut personaj animat. Sloganul incantatoarei pisicutei este “You can never have too much friends".

Magazinul on line Hello Kitty  are o gama foarte variata de produse precum : bijuterii,accesorii, telefoane,
hainute, articole de casa si cosmetice.

Sunt o echipa de tineri comercianti ce vor sa aduca in Romania cat mai multe produse marca Hello Kitty. Toate produsele se aduc numai pe baza de comanda si dureaza aproximativ 10-12 zile lucratoare. Toate produsele sunt de calitate si la preturi cat mai mici posibile.

Magazin Hello Kitty doar comearcializeaza produse ce contin marca Hello Kitty.


Pentru mai multe detalii despre aceasta firma va invit sa le faceti o vizita la adresa http://magazinhellokitty.com/


Iar acum....surpriza mea si a celor de la Hello Kitty pentru voi:


Thadaaaaaa.... :X:XX:X   Un lantic cu pandantiv Hello Kitty .... <3

 Descriere:
-Pandantiv din aliaj.
-Marimea pandantului : 6x5 cm
-Marimea lantisorului : 33 cm
-Produsul este placat cu argint.


Pentru a intra in posesia lui va astept sa participati la concursul de pe pagina mea de facebook Makeup and Beauty by Kleo .... Bafta :* Pwpiki....

Au fost 452 de inscrieri iar nr castigatorrrrr esteeee :


407 = Vale Tina, felicitari ast datele tale (nume,prenume,adresa si nr de tel )  la adresa de mail teyubeskteyubesk@yahoo.com

Un comentariu:

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo