luni, 19 martie 2012

Cum sa scoti continutul creioanelor Jumbo fara sa le ascuti

 In urma cu ceva timp am citit o postare la Choco's Pretty Things in care ne arata cum si a scos ea continutul creioanelor in genul celor de la Nyx Jumbo fara sa le ascuta. 
Desi nu intelesesem foarte bine metoda am mai citit postarea de cateva ori si mi-am spus ca trebuie sa incerc si eu.  Avand in vedere ca detin si eu creioane de genul acesta chiar mi s-a parut o idee buna. La inceput mi-a fost frica pentru ca nu vroiam sa fac vreo prostie si sa il stric....era primul meu creion Nyx Jumbo .
Stiam ca nu am sa il mai pot ascutii si ca voi pierde mult din el daca voi incerca si atunci mi-am zis sa incerc.
Bunnn....mi-m luat langa mine un prosopel , un patent, servetele, o cutiuta pentru depozitarea continutului (am golit un balsam de buze care era pe terminate)  si un feon.

Apoi am luat creionul si l-am pus drept in cutiuta si am dat drumul feonului.....l-am tinut vreo 2 minute pana a inceput sa se topeasca ...cei drept m-am cam parlit insa a meritat apoi am luat creionul si l-am tinut cu patentul in timp ce tineam feonul spre el....Dupa 5 minute a inceput si acel plastic de la creion sa se inmoaie si am observat ca daca apasam pe el cu patentul iesea continutul afara. L-am mai lasat 2 minute sub feon si apoi am apasat cu patentul pe el si am scos mai mult de jumatate de continut afara. Apoi am luat un cater si  l-am taiat si am scos tot continutul cu un instrument pentru unghii ca cel pentru cuticule.
Si gataaaa acum il pot aplica le fel de usor cu degetul sau cu o pensulica direct din recipient Nu am aruncat creionul l-am mai folosit cateva zile pentru ca mai avea putin si pe "peretii" acestuia.
Simplu nuuu???? Tnx Choco


Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeautyk@yahoo.com
Kleo xoxoxo

2 comentarii:

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo