luni, 11 iunie 2012

Lansarea site-ului BeautyList Hy girls!!!! In aceasta postare vreau sa va vorbesc despre un nou site de cosmetice , pentru ca stiu ca sunteti interesate de produse de calitate astazi am sa va vorbesc despre BeautyList .
In ultimul timp "au aparut" multe site uri de cosmetice insa nu toate detin produse originale ba chiar unele au preturi foarte mari, ei bine BeautyList detine multe produse de calitate precum produse de la :
- NYX
- wet n wild
-KLEANCOLOR
- L.A COLORS


Iar inca un lucru care imi place tare mult este faptul ca nu detin numai produse foarte scumpe puteti gasi de exemplu fond ul de ten de la wet n wild la pretul de 23 , 91 lei , iar un alt produs care mi a atras atentia este paleta tot de la wet n wild  , WnW CoverAll Concelear Palette . la pretul de 26,90 lei.
Tot pe acest site puteti gasi si celebrele creioane  NYX Jumbo Eye Pencil
Cat despre produsele pentru unghii de la Kleancolor , veti gasi un set superb format din 6 mini oje in mai multe culori la pretul  de 35,90 , culorile sunt superbe.

Pe viitor sper sa gasesc mai multe produse NYX pentru ca sunt preferatele mele.
Puteti gasi produse atat pentru fata , buze,ochii dar si unghii . Si din cate am inteles nu se vor oprii aici pe viitor vor aduce mai multe produse de la diferite firme, momentan sunt la inceput, deci sa la uram si noi
Bun Venit!!! asa cum se cuvine cu o mica vizita.


PS. Pentru comenzi de minim 100 de lei transportul este gratuit!!!
Suuuuper nu???? Ei ce ziceti??? Ce parere aveti de acest site??? Va plac produsele lor??? Ce produse v au atras in mod special??

Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail teyubeskteyubesk@yahoo.com Kleo xoxoxo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo