vineri, 13 iulie 2012

Creion de buze Farmasi


Creioanele de buze sunt produsele pe care eu le folosesc destul de rar insa am descoperit si creioane de care m a indragostit si pe care  le folosesc din ce in ce mai des , unul din acestea este Creionul de buze de la Farmasi nr 205. Initial cand mi l am comandat de pe internet in poza  era mai deschis decat arata il realitate iar cand l am vazut pentru prima data mi  s a parut putin cam inchis insa o data ce il veti aplica pe buze culoarea acestuia se "transforma" dintr un roz foarte inchis intr unul foarte placut putin  mai deschis, culoare ce m a atras foarte mult. Un alt lucru care imi place la acest creion este faptul ca se mentine mult timp pe buze , pot spune cel putin 2 ore ,  eu sunt genul de om care nu poate sta mult timp cu  vre un "produs" pe buze deci se poate si mai mult. Foarte rar il folosec ca si contur de obicei il folosesc simplu aplicat pe buze sau il estopmez cu putina pudra si  foarte rar cu putin gloss aplicat peste , spun foarte rar deoarece acel gloss il face sa para si mai puternic.
Ca si pret este unul destul de mic , 7 lei ,produsele lor le puteti gasi aici.
 Ca si consistenta, acesta nu este foarte moale insa nici foarte tare se poate aplica destul usor atat cu varful acestuia cat si cu pensula.
Folositi creioanele de buze???Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail teyubeskteyubesk@yahoo.com Kleo xoxoxo

Un comentariu:

  1. Ai un blog award de la mine :*

    http://art-of-shine.blogspot.ro/2012/07/im-back.html 

    RăspundețiȘtergere

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo