miercuri, 26 septembrie 2012

Fond de ten compact DolomiaHyyyy......in postarea de astazi am sa va vorbesc despre fondul de ten compact de la Dolomia.
Dolomia este o firma de cosmetice pe care am descoperit o in vara aceasta, nu stiu sigur pe ce site uri veti gasi porduse Dolomia insa eu o am de pe site ul Farmaciei Atena.
Eu in general nu prea folosesc fond de ten compact ci ori lichid ori mineral/pudra, spun asta pentru ca am folosit in trecut unul de la Avon care nu mi a placut deloc si de atunci am renuntat sa ma folosesc asa ceva.
Ca si consistenta acesta este destul de solid,din propria mea experienta va pot spune ca nu se aplica foarte usor la modul ca trebuie sa insistati cu un buretel si/sau pensula eu le am folosit pe amandoua, cu degetele inca nu am incercat. Este ideal pentru tenul mixt sau gras, nu ingrasa fata, si in plus daca veti folosi si o pudra acesta va rezista destul de mult. Ca si acoperire aceasta este una medie, imi place tare mult ca nu incarca fata si ofera un efect mat.Acesta nu contine parfum si parabeni.

Acest fond de ten l am achizitonat de la siteul Farmacia Atena , pretul acestuia fiind de aproximativ 60 de lei

Ce spun ei :

Ofera tenului un aspect mai matasos pentru întreaga zi. Consistenta compacta, bogata în agenti hidratanti si protectori, permite o aplicare usoara, rapida si cu o acoperire modulabila dupa placere, pentru un rezultat de o absoluta lejeritate si de o acoperire remarcabila. Este foarte utila în cazul tenului cu imperfectiuni sau cuperozic, dar si în cazul tenului normal si mixt (efect satinat). Perfect pentru ajustarile de ultimul minut.
·  Se adapteaza perfect tenului
·  Efect satinat si natural
·  Acoperire modulabila
·  Protejeaza de daunele cauzate de
   diferentele de temperatura, de
   razele solare si de poluare
·  Pentru toate tipurile de piele, chiar si
   cele cu cuperoza
·  Fara parfum
·  Fara parabeni
UTILIZARE SI SFATURI
Gradul de acoperire variazã de la mediu-lejer la mediu ridicat, în functie de cantitatea aplicatã; este un fond de ten modulabil, acest lucru fãcându-l optim pentru tenurile putin  omogene (impuritãti localizate, pete, cuperozã), unde se recomandã  aplicarea tamponând; pe restul fetei aplicarea se va face cu ajutorul buretelui (uscat sau putin umed), si tamponând cu vârful degetelor pe fatã.
Recomandãm ca în cazul tenurilor cu multe imperfectiuni si semne , acest fond de ten sã fie bine aplicat în zonele unde ridurile si semnele de expresie sunt mai evidente.

Ati folosit produse Dolomia??? Cum vi se par?


Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail teyubeskteyubesk@yahoo.com Kleo xoxoxo

Un comentariu:

  1. este foarte bun , mie mi-a placut maxim , am avut unul toamna trecuta si m-a tinut cam 4 -5 luni :D 

    RăspundețiȘtergere

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo