marți, 9 octombrie 2012

Produse romanesti Dacic Cool

Hy pretty girls ....astazi am sa va arat noile mele achizitii in materie de produse romanesti pe care abia astept sa le incerc. Produsele se numesc Hofigal si sunt distribuite de cei de la Dacic Cool , ii puteti gasi si pe facebook .  Pe langa produsle Hofigal acestia au si produse Gerocossen.
La prima vedere sunt niste produse foarte interesante ce merita incercate avand in vedere ca nu sunt deloc scumpe, sunt in jur de 10 - 15 lei.

 Produsele achizitionate:
- Sampon
-Balsam
-Sapun moale
-Tratament par
-Gel Supliform
- 2 Reviste Ce spun acestia :


Produse romanesti, la preturi prietenesti. Mai exact, chiar la preturile de fabrica. Asta puteti gasi in magazinul online Dacic Cool!
Dacic Cool (www.daciccool.ro), locul de intalnire al celor care simt si traiesc romaneste, al celor care apreciaza traditia si valorile romanesti, a supus analizei critice a cititorilor sai nenumarate produse romanesti pentru sanatate si frumusete, care s-au bucurat de un real interes. Si - tocmai la cererea cititorilor, care si-au dorit sa poata si cumpara aceste produse de aici - a luat fiinta acest magazin online. In afara de faptul ca produsele sunt oferite la pretul de producator, in cazul comenzilor ce depasesc 100 de lei este asigurata si livrarea gratuita. Dar, inainte de toate, este bine de stiut ca magazinul online Dacic Cool nu ofera decat produse romanesti, deja verificate si cerute de cititorii Dacic Cool, care au apreciat atat calitatea reala a acestor produse, cat si preturile lor cu adevarat prietenesti.
Astfel, magazinul online Dacic Cool (www.magazin.daciccool.ro) isi propune doua obiective principale. In primul rand, sa ofere produse romanesti de calitate la preturi cat mai mici, caci astazi problemele de sanatate si cele de ingrijire sunt mai importante ca oricand si este esential sa stim ce cumparam si… sa putem cumpara cu un efort minim. In al doilea rand, credem ca este important sa invatam sa cumparam romaneste. Sa invatam sa apreciem adevarata calitate a unui produs, sa apreciem corecta valoare a banului, nu risipa, si sa invatam ce inseamna solidaritatea nationala, in ultima instanta promovarea propriului interes. Caci este interesul nostru, al fiecaruia, sa ne bucuram de lucruri de calitate, sa nu aruncam banii pe fereastra si sa contribuim la dezvoltarea economiei acestei tari, deci implicit la cresterea propriei noastre bunastari. Sunt lucruri simple, dar pe care, din pacate, inca nu le-am invatat si va trebui sa le invatam. Este exact ceea ce isi propune sa faca si Dacic Cool cu noul sau magazin online.
Esti roman? Cumpara romaneste!

Pentru informatii suplimentare va rugam contactati agentia de relatii publice ARENA Communications (numere de telefon: 021.224.70.24, 0720.03.10.27, adresa de e-mail: office@arenacommunications.ro, www.arenacommunications.ro). 
Cam atat pentru azi, voi reveni cu alte review uri ale acestor produse.Ati incercat produse Hofigal? Cum vi se par?
Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail teyubeskteyubesk@yahoo.com Kleo xoxoxo

Un comentariu:

  1. Sa le folosesti cu drag! Eu am folosit doar supliform si a fost destul de ok. Pupici.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo