luni, 5 noiembrie 2012

Mini Haul Gene FalseHy pretty girls, astazi am sa va arat ultima mea comanda in calitate de gene false si nu numai.
Produsele sunt achizitionate de pe site ul genefalse.ro
In urma participarii la concursul de Halloween , participanta mea Suzana a ocupat locul 1..... o data cu ea am avut si eu de castigat si anume produse la alegere de pe site ul lor in valoare de 100 de lei.
Asadar mi am ales 2 seturi de gene smoc/manunchi de la Elise (mari si foarte mari) , un set de la Andrea Permalash, Lipicul de la Ardel LashTite pentru gene individuale/smoc si o pensula mica pentru machiaj (eb501).

Pana acum nu am avut ocazia sa incerc nici un lipici in afara de cel de la Duo si inca unul care este german. Am ramas placut impresionata de acest lipici de la Ardel, chiar nu ma asteptam sa fie atat de rezistent. Eu am stat decat 4 zile cu genele dupa care m am decis sa le dau jos. Ei bine aici a inceput marea "chinuiala" ;))) la modul ca m am chiunuit putin , nu ma asteptam sa se lipeasca atat de bine. Insa usor , usor cu apa calda si demachiant am reusit sa le dau jos. Tin sa precizez ca inca erau intacte nu mi a cazut nici una in acele 4 zile, nu am avut nici o problema.
Genele folosite sunt cele de la Elise (lungi) , am aplicat cate 6 pentru fiecare ochi,  incepand din exterior pana la jumatatea ochiului ( cu aproximatie)
Lipiciul este destul de maricel, are 22 de ml cred ca imi va ajunge cel putin un an daca nu 2, din cate stiu eu cam 2 ani este valabil.
Genele le aplica destul de usor cu o penseta, nu sunt foarte subtiri insa nici foarte groase, au un aspect foarte natural.
Un set de gene smoc/manunchi este aproximativ 20,21 de lei


Machiajul Suzanei (Locul 1 )
Ei ce parere aveti??? Nu i asa ca arata foarte natural??? Ati folosit produsele acestea?? Cum vi se par??
Produsele aceste le puteti gasi aici

Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

3 comentarii:

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo