marți, 30 aprilie 2013

Bio-Cosmetics

 Buna dragelor.
Astazi am sa va vorbesc putin despre un nou site de cosmetice bio descoperit de mine de putin timp.
Bio-cosmetics.ro este un site de cosmetice bio si nu numai.
Pe site lor puteti gasi produsele Benecos, produse pe care eu inca nu am apucat sa le incerc pana in momentul de fata si sunt taaare curioasa ce pot face. Nu de alta dar am auzit destul de multe cuvinte de lauda pentru aceste produse.
 Mi-a fost destul de greu sa imi aleg ceva anume, toate arata bine iar culorile si nuantele sunt foarte variate.
Intr-ul final am ales pudra compacta Natural Compact Powder Mattifying (procelain), blush-ul  Natural Powder Blush ( sassy salmon) , un fard mono (dusty street) si o oja foarte draguta care deja o port si o adooor in nuanta sandstorm.
Bineinteles pe site-ul acestora puteti gasi si multe alte firme nu numai de la Benecos.
Puteti gasi si cosmetice pentru barbati, produse pentru bebelusi, parfumuri, produse pentru ingrijirea orala, seturi ba chiar produse pentru ingrijirea locuintei.
Pe scurt este un site unde puteti gasi multe produse bune la preturi accesibile.
Mai multe detalii despre bunatatile mele in curand :)

Ce spun ei / descriere / istoric
Primul pas l-am facut in anul 2009, cand am deschis micutul nostru magazin online. A fost, ce-i drept, un prim pas destul de timid, dar am fost de la inceput urmariti de gandul sa putem oferi cele mai bune si mai sanatoase produse cosmetice pentru frumusetea si ingrijirea ta – cosmeticele naturale, organice.

Inca de la inceput am fost surprinsi sa constatam interesul extraordinar de care s-a bucurat acest demers al nostru, astfel ca – la inceputul anului 2010 – am decis sa facem chiar mai mult pentru femeia moderna din Romania, care este interesata, atat de frumusetea, cat si de sanatatea ei. 
 Astfel, in cursul lunii mai am incheiat primul contract de exclusivitate pentru Romania privind distributia gamei benecos. De ce am facut acest pas? Pentru ca am vrut sa ii oferim consumatorului de la noi din tara posibilitatea de a se putea bucura de calitatea produselor de machiaj naturale, recunoscute si certificate la nivel european, la preturi fara concurenta.

Mai mult, in toamna anului 2010 am introdus gama de lacuri de unghii HAPPY NAILS, prima gama care nu contine formaldehide nocive, camfor, toluen si ftalati, la preturi dintre cele mai accesibile.

In plus, datorita interesului crescand pentru aceste produse, pana la sfarsitul anului 2010 cele doua game – de machiaj si de lacuri de unghii - au fost introduse spre comercializare in peste 50 de magazine naturiste, drogherii, farmacii si magazine online in intreaga tara.
Inceputul anului 2011 a adus - asa cum era de asteptat - nu doar extinderea gamei de produse de make-up, ci si lansarea in premiera in Romania a gamei produse in Laboaratoarele DR. TAFFI - Italia.
Produsele oferite de BIO-Cosmetics.ro sunt produse de top ale gamelor din care fac parte si sunt certificate BDIH, ECOCERT, SKAL, EKO SWEDISH, ISO9001 si Universitatea din Milano - organisme de prestigiu in domeniul certificarii in Europa.

 Pe cei de la Bio-cosmetics ii gasiti si pe facebook pe pagina lor oficiala bio-cosmetics.

Ati auzit de acest site? Folositi produse Benecos? Cum vi se par?
 
Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo