duminică, 28 aprilie 2013

Lansarea gamei Aqua Treatment Capra Nera

 Buna dragelor :*
Dupa cum stiti deja acum ceva timp v-am anuntat ca cei de la Capra Nera vor lansa o noua gama de produse si anume Aqua Treatment si ca vor veni in vizita in 15 orase.
Bineinteles ca atunci cand au ajuns in Bucuresti am fost si eu prezenta acolo, am ajuns putin mai greu din cauza ca nu gaseam locatia insa in final am ajuns.
Evenimentul a avut loc la Hotel Grand Continental, o locatie superba, mie una mi-a placut foarte mult.
Nu stiu de ce dar nu a fost multa lume prezenta insa evenimentul a fost unul reusit din punctul meu de vedere.
La eveniment a fost prezenta doamna Alina Sturdza ,(fondator) o doamna foarte draguta
care ne-a vorbit despre multe lucruri interesante, atat ce tin de viata de zi cu zi cat si sfaturi legate de ingrijire si nu numai.
 Cat despre noua gama, ei bine din aceasta gama fac parte produse precum:
- Crema de zi pentru toate tipurile de ten
- Masca gel
- Balancing tonic
- Cleansing gel
O intreaga rutina de curatare si ingrijire a fetei.
Deja le folosesc de o saptamana si  in momentul de fata imi plac insa voi reveni cu mai multe detalii dupa ce le voi folosi mai mult timp.
Fetele doritoare au avut parte si de un mic rasfat cu noua gama Aqua Treatment. Si pentru ca v-am spus de data trecuta ca am sa va spun si cate ceva despre acest brand am "furat" aceste detalii de pe siteul oficial special pentru voi :D

CAPRA NERA by DEESSE of Switzerland este una dintre cele mai importante companii de vanzari directe din Romania. 
Denumirea de CAPRA NERA (capra neagra) a fost data companiei pentru a face trimitere catre un simbol al frumusetii naturale si al telurilor inalte. Raritatea, unicitatea si valoarea sunt doar cateva dintre trasaturile comune, importante pentru filozofia companiei. Pe de alta parte, DEESSE of Switzerland nu inseamna altceva decat Zeita Elvetiei. Infiintata in anul 1971, DEESSE of Switzerland este cea mai mare companie de produse cosmetice din Elvetia si se situeaza pe primul loc in topul companiilor de vanzari directe elvetiene, desfasurandu-si activitatea in peste 24 de tari din intreaga lume.
 Denumirea nu este deloc una intamplatoare, prescurtat DEESSE (D.S.) reprezinta initialele fondatorului companiei, Dimitrie Sturdza.
In Romania, CAPRA NERA a fost infiintata in anul 2000 de Alina Sturdza, iar in 2007, cele doua companii s-au unit sub denumirea de CAPRA NERA by DEESSE of Switzerland.
 CAPRA NERA by DEESSE of Switzerland este o companie de vanzari directe care pune la dispozitia clientilor sai peste 400 de produse diferite pe mai multe segmente. Produse pentru sanatate, frumusete, casa si familie. Metoda de promovare si vanzare a produselor este Party Selling (prezentari si demonstratii la domiciliul clientilor prin consilieri).
Conceptul de Party Selling inseamna comercializarea produselor si serviciilor in mod direct catre consumatori, intr-o maniera personala, la domiciliul lor sau al altor persoane sau in alte locuri decat locatiile permanente de vanzare cu amanuntul. Vanzarile directe se deruleaza in mod obisnuit prin explicatia sau demonstratia vanzatorilor, care ofera clienţilor toate detaliile despre produsul respectiv.
Produsele CAPRA NERA by DEESSE of Switzerland sunt realizate in peste 20 de tari din intreaga lume. Compania detine peste 400 de produse premium grupate in mai multe categorii: Sanatate (suplimente alimentare), Frumusete (produse cosmetice, terapeutice), Casa (produse pentru curatenia si intretinerea casei), Familie (ustensile pentru bucatarie, vase pentru gatit, produse pentru ingrijirea orala, produse textile). Toate produsele detin certificate care atesta calitatea lor premium si sunt avizate de ministerul sanatatii din Romania. Produsele cosmetice si suplimentele alimentare au la baza ingrediente naturale si sunt realizate in laboratoare din Elvetia, Franta si Israel.

 
Pe cei de la Capra Nera ii gasiti si pe facebook pe pagina lor oficiala Capra Nera .

Folositi produse Capra Nera, cum vi se par?

Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo