luni, 6 mai 2013

Esentele tari se tin in sticlute mici...Sophyto
Hristos a Inviat!!!
Ce fac fetele?
Astazi am sa va vorbesc putin despre un brand de Cosmetice Bio, si anume Sophyto.
De acest brand am auzit cam acum o luna daca nu ma insel de pe facebook, si am ramas placut impresioanata de ingredientele produselor si de atentia acordata fiecarui produs.
Pe site-ul acestora puteti gasi o intreaga gama de curatare si ingrijire a tenului (cosmetice bio).
De asemenea puteti gasi si multe informatii interesante despre cosmeticele naturale, cum sa ai o piele sanatoasa, acnee, tratamente, si asa mai departe. Cel putin pentru mine este un site foarte interesant in afara de faptul ca puteti gasi produse bio gasiti si informatii foarte folositoare, o mareeee bila alba de la mine.

Acestia au fost tare draguti si mi-au trimis o intreaga rutina ca sa spun asa si anume : 
Demachiantul Spuma (Cleanser)
Tonicul (Restorative toner)
Crema de zi (Balancing Daily moisturizer)
Tratamentul Marine Peptide (Brightening Treatment)
si Serul Facial ( Multivitamin Facial Serum). 

Nu va pot da inca detalii despre produse pentru ca abia am inceput sa le folosesc insa voi revenii cu detalii in curand.


Istoric/ Detalii brand (sursa sophyto.ro )
Ştiinţa verde
Inspirată de natură şi sprijinită de ştiinţă, SOPHYTO® este o linie profesională de îngrijire a tenului. Toate produsele SOPHYTO® se bazează pe fitoterapie, care valorifică puterea de vindecare a platelor şi a altor ingrediente bioactive pentru a hrăni în mod natural şi a reda strălucirea tinerească tenului.
Toate produsele anti-îmbătrânire SOPHYTO® sunt fabricate din ingrediente pure, naturale și oferă rezultate profesionale.
Contribuind la optimizarea nivelului natural al PH-ului şi la menţinerea nivelului optim de hidratare, produsele cosmetice SOPHYTO® conferă echilibrul perfect pentru toate tipurile de ten.
Produsele SOPHYTO® sunt fabricate doar din  ingredinte vegetale, dintre care cel puţin 90% sunt certificate organic.
Nu conţin gluten, arome artificiale, coloranţi şi materiale de umplutură, inclusiv parabeni sau nutrienţi procesaţi.
Trasparenţă şi alte principii de bază
SOPHYTO® este un brand de încredere. Principiile noastre susţin o cultură de deschidere şi transparenţă, iar certificările UK Soil Association si US NSF/ANSI350, ne permit să susţinem aceste standarde într-o manieră care oferă consumatorilor încredere în afirmaţiile noastre.
Certificările solicită utilizarea unui nivel maxim de ingrediente organice, menţinând ingredientele sintetice şi procesarea la minim.
Ingredientele din produsele SOPHYTO® pentru îngrijirea tenului nu sunt dăunătoare pentru sănătatea umană şi prelucrarea lor nu are efecte negative asupra mediului.
Toate produsele SOPHYTO® sunt etichetate clar astfel încât consumatorii să fie corect informaţi când iau decizia de cumpărare.
Etica
Sisteme comerciale etice
Ne menţinem angajamentul profund de a utiliza un nivel ridicat de plante şi produse vegetale, care sunt prin natura lor mai blânde cu mediul și care sunt cultivate prin metode agricole sustenabile. Comerţul echitabil este în centrul politicii noastre de achiziţii ecologice. Materiile prime sunt obţinute de la furnizori cu certificare ecologică. De asemenea, sprijinim fermierii şi producătorii pentru a fi profitabili, precum şi proiectele comunitare care le furnizează condițiile necesare pentru o agricultură  durabilă.
Principiile sociale
SOPHYTO® dezvoltă producţia ecologică, lanţurile de procesare şi distribuţie, accentuând sistemele locale ori de câte ori este posibil. Drepturile omului şi responsabilitatea socială sunt în centrul atenţiei noastre şi nu în ultimul rând promovăm flexibilitatea în mediul de lucru pentru angajaţii noştri.
Cruelty Free
SOPHYTO® lucrează cu organizaţii precum PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) şi Vegan Society pentru a promova utilizarea produselor cosmetice care nu sunt testate pe animale şi pentru a pune capăt procedurilor de otrăvire, mutilare şi ucidere a mii de animale pentru a efectua teste învechite şi ineficiente pentru produsele de îngrjire personală.
Durabilitate
Biodiversitatea, Mediul şi Fermele SOPHYTO®
SOPHYTO® sprijină agricultura ecologică şi se opune industriei petrochimice. Acest lucru este evidenţiat prin nivelul excepţional de ingrediente organice din fiecare produs SOPHYTO®, precum şi prin obținerea certificărilor pentru manipularea, ambalarea, fabricarea produselor şi managementul deşeurilor la fiecare din cele 6 site-uri partenere de producţie: 4 în Marea Britanie şi 2 în Statele Unite.
Extractele vegetale utilizate de SOPHYTO® sunt cultivate şi procesate într-o zonă de 200 de acri în Herefordshire, Anglia, care a câştigat de două ori medalia de argint în Marea Britanie pentru mediu şi agricultură. Noi sprijinim organizaţii precum IUCN – The International Union for Conservation of Nature, a cărei misiune este de a influenţa, încuraja şi ajuta comunităţile la nivel mondial să conserve integritatea şi diversitatea naturii şi de a se asigura că utilizarea resurselor naturale este echitabilă şi durabilă ecologic. În 2008, SOPHYTO® a făcut cererea iniţială şi a demarat procesul de acreditare pentru a deveni compatibilă cu Convenţia privind biodiversitatea ecologică (Convention on Biological Biodiversity). Această acreditare asigură, de asemenea, sustenabilitatea şi compatibilitatea cu Convenţia privind comerţul internaţional cu specii pe cale de dispariţie ale faunei şi florei sălbatice (Convention on International Trade in Endangered Species of Wild Fauna and Flora – CITES).
Politica de mediu se bazează pe principiul sporirii bio-diversităţii pe toată plantaţia, iar politica de eficienţă energetică se concentrează pe conservarea resurselor cât de mult posibil, astfel încât deşeurile şi poluarea să fie menţinute la un nivel minim. Produsele SOPHYTO® pentru îngrijirea tenuluisunt în totalitate biodegradabile, fără impact asupra mediului pe termen lung. Extractele vegetale organice sunt procesate sub controlul strict de asigurare a calităţii în fabricile noastre moderne construite pe plantaţii, unde un program de protecţie a mediului asigură durabilitatea sistemului agricol.
Apele reziduale sunt eliminate printr-un pat de trestie care include două iazuri de decantare, un pat de stuf şi un pat de salcie. Procesul de eliminare este înregistrat în conformitate cu regulamentul apelor subterane. Deşeurile vegetale sunt adăugate într-un sistem de compost care descompune materialele în îngrăşăminte, care sunt la rândul lor răspândite pe terenurile cultivate ca parte a sistemului de agricultură ecologică. Toate materialele sunt conforme celor 100 specificaţii BSI PAS – o certificare pentru asigurarea calităţii şi pot fi folosite pentru a îmbunătăţi calitatea solului în proiectele de regenerare în agricultură.Ingredietentele folosite.Elementele vitale ale pielii sănătoase
Toate produsele din linia profesionala de cosmetice SOPHYTO® se bazează pe ştiinţa avansată de fito-terapie. Această abordare holistică de îngrijire a tenului exploatează puterea de vindecare a plantelor şi ingredientelor puternic bioactive pentru a hrăni şi a restabili strălucirea naturală tinerească a pielii. Toate cosmeticele bio antirid SOPHYTO® dau rezultate profesionale, fiind fabricate din ingrediente pure, naturale. Cosmeticele bio SOPHYTO® optimizează nivelul natural al pH-ului pielii şi conținutul de hidratare, ajutând toate tipurile de ten să arate mai sănătoase şi mai radiante.
Complexul de echilibrare bioactivă a pH-ului
Complexul de echilibrare bioactivă a pH-ului SOPHYTO® sprijină în totalitate funcțiile naturale ale pielii. Cu pH-ul uşor acid (4,5-5,0), formula SOPHYTO® ajută la menţinerea protecţiei naturale a pielii împotriva creşterii bacteriene şi iritațiilor. Formula cu acid echilibrat reduce sensibilitatea, contractă foliculii, conferă un aspect ferm al pielii şi are efect antibacterian. Alte beneficii includ: menţine pielea curată, fară impurităţi, încurajează regenerarea celulelor, stimulează producerea de colagen, care îngroaşă pielea şi o menţine sănătoasă şi frumoasă pe termen lung.
Ansamblu complet de multivitamine şi minerale complexe
Toate sursele alimentare de nutriție sunt esențiale pentru sănătatea metabolismului celular şi oferă un spectru complet de vitamine, minerale, aminoacizi şi nutrienti. Nutrienții din surse alimentare încurajează absorbția sănătoasă de elemente biologic active. Vitaminele şi mineralele sintetice sunt adesea îndepărtate și nerecunoscute de membranele celulare şi pot creşte probabilitatea de supraîncărcare a pielii cu cantitati excesive din aceste elemente.
Combaterea radicalilor liberi prin aport de antioxidanţi
Antioxidantii reprezintă unul din mecanismele de apărare naturală a pielii împotriva procesului de oxidare suplimentară (îmbătrânirea). Aplicarea locală de antioxidanţi ajută la combaterea radicalilor liberi nocivi care cauzează ridurile, generaţi adesea după expunerea la soare. Radicalii liberi declanşează un răspuns inflamator care duce la îmbătrânirea pielii. Utilizarea locală de antioxidanti care reduc acțiunea radicalilor liberi necrofagi ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire.
Produse pe bază de plante active
Alimentele integrale conţin un complex de substanţe nutritive în mod natural echilibrate şi nutrienţi ajutători care acţionează în deplină armonie cu corpul şi oferă proprietăţi terapeutice care reprezintă cheia în procesul anti-îmbătrânire, regenerare şi protecţie. Folosind metode specifice de lucru cu nutrienţi din alimente integrale şi din vegetale, produsele pentru îngrijirea tenului SOPHYTO® oferă multiple efecte biologice care au fost dovedite ştiinţific că sunt mai puternice împreună, decât fiecare element individual, bazându-se pe faptul că nutrienţii pot, şi se influenţează unul pe altul.
Agenţi de hidratare sănătoşi
SOPHYTO® utilizează agenţi de hidratare naturali, puri din substanțe care ajută la conservarea conţinutului de umiditate sau apă din piele. Tenul uscat este lipsit de hidratare, prin urmare are nevoie de agenţi de umezire şi hidratare, şi mai puţin de uleiuri şi creme. Unii dintre aceşti compuşi au capacitatea de a atrage şi menţine umiditatea din aer.
Uleiuri pure, presate la rece din fructe şi vegetale
Tenul necesită închiderea porilor pentru a ajuta la prevenţia evaporării apei din straturile mai profunde ale pielii. Aceste uleiuri excepţionale de înaltă calitate conţin complexuri omega, lipide, glicolipide şi fosfolipide care sunt uşor absorbite şi utilizate de piele pentru a ajuta la repararea şi reîntinerirea celulelor. Benefice pentru toate tipurile de ten, produsele cosmetice SOPHYTO® conţin uleiuri pure, care de asemenea, conţin agenţi anti-bacterieni şi anti-inflamatori cu beneficii, in special, pentru tenul acneic.
Apa
Umiditatea se referă la apă, nu la ulei. Pielea necesită cantităţi egale de apă şi ulei pentru a funcționa într-un mod sănătos. Apa este ceea care hidratează pielea şi uleiul previne evaporarea apei.


Pe cei de la Sophyto in gasiti si pe facebook pe pagina lor oficiala Sophyto Romania.

Ati auzit de cei de la Sophyto?
Folositi produsele lor, cum vi se par?

Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo