joi, 2 mai 2013

Special Makeup
Hy pretty girls :*
Asa cum v-am promis de ieri pentru astazi v-am pregatit un machiaj, un machiaj special, pentru o viitoare miresica.
Simona mi-a dat ca tema de facut un machiaj "anume" am tot vorbit pana am ajuns la un machiaj care sa ii placa. Din pacate noi am vorbit de mult insa am fost cam ocupata in ultimul timp si chiar am uitat spre rusinea mea de "tema" pe care mi-a dat-o si abia ieri am reusit sa il fac.
Buuuun....machiajul ales de ea era ceva de genul....pe pleoapa mobila la baza genelor putin negru iar de la negru pana in pliu maro. Apoi din pliu mov, maro si auriu. Cam asta ar fi fost combinatia, bineinteles gene falseee, tus iar pe buze ceva nude.
Si ieri daca tot nu am avut ce face mi-am zis sa ma apuc de treaba.
Asadar machiajul a decurs in felul urmator.
Stiind ca am sa ma murdaresc am lasat machiajul fetei la sfarsit si am inceput cu cel al ochiilor.
Am aplicat pe pleoapa mobila putin primer (Elf)
Apoi ca baza am folosit celebrul creion Nyx Jumbo (Milk)
La baza genelor am aplicat fard negru sidefat (Glazel Visage / GV)
Apoi am aplicat un maro inchis nu foarte sidefat, daca nu ma insel este aproape mat pana in pliu (GV) si le am amestecat bine.
Apoi din pliu am aplicat un mov inchis (GV) iar la exterior am revenit cu maroul aplicat anterior. Pentru ca nu imi placea foarte tare cum se vedea am aplicat putin peste maro si movul din pliu putin roz tot din trusa Glazel Visage. Apoi am aplicat putin fard pulbere auriu  (GV) deasupra culorilor din pliu. Culorile din pliu le-am amesecat pana sub sprancene. Apoi sub sprancene am aplicat un alb sidefat. ( si in coltul intern al ochiului )
Am aplicat un creion negru pe linia apei iar pe genele inferioare am aplicat fardul negru si maro pe care le am aplicat si pe pleoapa mobila. Adica am aplicat fard negru cam pana la jumatate pleoapei inferioare iar peste am aplicat maroul si le-am amestecat bine
Apoi am aplicat tusul  carioca de la Essence cu 2 capete, genele false no name si putin rimel negru (Ofra)
Dupa mi-am conturat sprancenele cu kit-ul de la Mua.
 Pentru machiajul fete ai folosit : Crema fata Sophyto, Primer fata Bodyography, fond de ten (Farmasi si Glazel Visage). Mi-am conturat putin fata cu bronzer-ul de la Glazel Visage, ca blush l-am folosit pe cel din trusa de la ProArt (terracota) ca iluminator Pure Touch Minerals, pudra de la Benecos si rujul de la Mua in nuanta Juicy Shade 15.

Cam asa arata machiajul....sper sa va placa :)sooo yey or nay ? :D

Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo