miercuri, 12 iunie 2013

Digital Divas 2013Hy pretty girls :*
Ieri dupa ce am venit de la Posta Vamala am intrat imediat pe net sa imi verific mailul si nu numai....
Ei bine am avut o surpriza imeeeeensa cand am deschis mailul .... am fost anuntata ca fac parte din echipa bloggerilor ambasadori Digital Divas. Nici nu stiti cat de mult m-am bucurat si cat de happy sunt....inca :D
Daca inca nu ati aflat "ce este acest Digital Divas" ei bine in cele ce urmeaza am sa va fac eu o scurta descriere s-au ma bine haideti sa citim ce ne spun ei despre acest Eveniment.

Dupa o editie pilot realizata in 2012, Digital Divas, cel mai mare eveniment dedicat femeilor active in social media, revine cu un concept avansat. Evenimentul se va desfasura pe 21 iunie 2013, in cadrul Club Biavati si va cuprinde patru sesiuni de conferinte inedite si o gala de premiere a blogurilor de fashion/beauty.

Evenimentul se va bucura de prezenta celebritatilor si a persoanelor active in social media, care vor prezenta tendintele in comunicarea online, oportunitatile de dezvoltare a unei cariere in social media si vor oferi participantilor o sursa reala de inspiratie.

Invitatul international al evenimentului este Yvan Rodic, cunoscut blogger si fotograf al blogului FaceHunter (lansat in Februarie, 2006). Yvan Rodic este intr-o permanenta misiune de a descoperi cele mai noi tendinte globale si evenimente de moda actuale. Considerat de multe persoane unul dintre cei mai influenti bloggeri de fashion, blogul sau, dar si Visual Diary, ajung la aproximativ 1 milion de vizualizari pe luna.

Printre vorbitorii locali prezenti se numara specialisti cu experienta in online si social media, cunoscuti bloggeri de fashion, dar si celebritati care vor dezvalui secretele si strategiile care le-au adus succes in comunicarea online: 
Oana Pellea (Actrita), 
Andreea Esca (Director Editorial - The One), 
Raluca Kisescu (Marketing Manager- AVON), 
Cornel Ilie (Muzician- Trupa Vunk), 
Ovidiu Buta (Director de Moda GQ & fondator Fashionandbeauty.ro), 
Mirela Bucovicean (Owner Molecule-F.), 
Monica Jitariuc (Managing DirectorThe Practice Romania), 
Cristian Lupsa (Editor - Decat o revista), 
Vicki Nicola (Fashion BloggerVickipedia), 
Alina Tanasa (Fashion Blogger Absolutely Fabulous) si 
Diana Enciu (Fashion Blogger - Absolutely Fabulous).


In cadrul galei de premiere Digital Divas Awards, care va avea loc la finalul zilei de 21 iunie,  vor fi premiate 10 categorii (Best Fashion Blog, Best newcomer Beauty Blog, Best Women websites, etc). Jurizarea nominalizatilor se va desfasura in perioada 7-17 iunie, fiind realizata de catre un juriu format din specialisti in domeniu. Categoria "People's Choice Awards", nu va fi apreciata de un juriu anume, ci se vor lua in considerare voturile pe care publicul le acorda tuturor nominalizatilor la aceasta categorie.

Mai multe informatii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul oficial al evenimentului:

Mai pe scurt si cu, cuvintelele mele acest Eveniment este dedicat noua femeilor din mediul online, un Eveniment ce doreste sa premieze ca sa spunem asa Blogurile de Beauty si Fashion si nu numai.

Asa cum va spuneam si mai sus sunt foarte incantata ca am fost invitata la acest Eveniment si abia astept sa vina ziua de 21 Iunie :D voi reveni in curand si cu alte detalii despre acest Eveniment.

Pe cei de la Digital Divas ii puteti gasi si pe facebook pe pagina lor oficiala Digital Divas .
Ati auzit de acest Eveniment?
Cum vi se pare?

PS va astept pe fanpage (facebook) pentru o mica surpriza :D
Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo