marți, 18 iunie 2013

Reduceri de Vara Aoro

Hy pretty girls :*
Pentru astazi v-am pregatit o postare de tip info si anume am sa va vorbesc putin despre site-ul aoro pe care sunt sigura ca deja il stiti si despre reducerile pe care vi le-au pregatit acestia.
Despre acest site am auzit cam acum 3 ani daca nu ma insel insa nu am avut pana acum ocazia sa imi achizitionez ceva de la ei. In general am auzit numai lucruri bune despre acestia, adica au parfumuri si cosmetice de calitate.
Dupa cum stiti si din postarile anterioare eu sunt "pro" cumparaturilor online, clar este mult mai usor sa stai acasa si te uiti ore in sir pe zeci, sute de site-uri si sa iti cumperi tot ce iti pofteste inima.
Ma bucur tare mult ca avem si noi site-uri de incredere si ca putem cumpara fara griji orice ne dorim, uneori la preturi chiar mai mici decat in magazine.
Si pentru ca nu detin foarte multe informatii despre acest site am "furat" de pe site -ul acestia :D bineinteles cu acordul lor cateva informarii despre acestia.
Aoro.ro este un website deţinut de parfumeria online www.parfums.cz. Afacerea a fost  lansată pe piaţă începând cu anul 2004, istoria mergând înapoi până în anul 2000, când fondatorii Parfums.cz au deschis prima afacere pe Internet. În anul 2006 forma juridică a companiei a fost schimbată în Internet Shop s.r.o.(echivalentul unei SRL).
În prezent, compania operează sub denumirea de Internet Shop s.r.o.(echivalentul unei SRL), cea mai mare reţea de parfumerii online din Europa Centrala. Aceasta are operaţiuni deschise în Cehia, Ungaria, Polonia, Slovacia si România. Deservim anual în aceste ţări, sute de mii de clienţi si ocupăm un loc de top, din punct de vedere al cifrei de afaceri şi al numărului de clienţi deservit.

Compania  Internet Shop SRO. (SRL) este lider în vânzările de parfumuri şi cosmetice în Slovacia şi Cehia , ţări în care compania are cea mai îndelungată experienţă. Internet Shop SRO (SRL) ocupă acest loc datorită orientării către client din punct de vedere al serviciilor oferite şi al preţurilor practicate.

Internet Shop SRO este conştient de faptul că succesul este construit pe încrederea si satisfacţia clienţilor săi. Angajaţii acţionează conform unui Cod de Etică care pune accentul pe profesionalism şi dorinţa de a satisface nevoile clienţilor. Principiile cuprinse în Codul de Etică confirmă faptul că obiectivul principal este satisfacţia clienţilor pe termen lung, si nu un profit imediat.

Compania Internet Shop SRO (SRL) a fost mult timp activă în dezvoltarea vânzărilor în Europa Centrală. Am contribuit în mod semnificativ la dezvoltarea serviciilor generale, introducerea unor noi standarde pentru clienţi şi cooperam deschis cu organizaţiile de consumatori din fiecare ţară.

În prezent, Internet Shop SRO (SRL) colaborează cu cele mai mari companii din Europa Centrala, atat la nivel de furnizor de produse, precum şi la nivel de cooperare în domeniul comercial si diverse proiecte non-comerciale.

Nu stiu cate dintre voi stiu dar acestia detin si o categorie de produse usor deteriorate insa la preturi mult mai mici. 

Reduceri speciale parfumuri

Produsele din aceasta oferta speciala prezinta mici defecte, ceea ce le face imposibil de vandut la pretul unui produs nou. Aceste produse au fost folosite pentru sedinte foto, deci nu mai au folia de impachetare (tipla), cutia produsului a fost afectata in timpul transportului (sau in timpul manipularii din depozit) sau prezinta defecte minore vizibile pe recipient, FARA A AFECTA in vreun fel calitatea parfumului.
O parte din produse au mai putin continut, minim 90%. Pe fiecare pagina a produselor veti gasi informatii detaliate despre starea lor si defectul pe care il prezinta. Mirosul parfumului nu este alterat, deci puteti conta pe calitate 100%, exceptand defectele minore.Initial la inceput eu stiam ca acestia detin doar parfumuri insa pe parcurs am aflat ca detin si cosmetice, ba chiar si cateva ustentsile pentru makeup, pensulici, produse pentru ingrijirea corpului, dentara a parului si nu numai.
Detin si produse precum Kallos si Avon :D
Pluuuus ca am pus pe ochii pe niste oferte suuuper la set-urile La Roche Posay, L'Oreal si nu numai, am vazut zeci de produse la oferta :D

Soooo cat de curand cred ca am sa pun de o comanda pe site-ul celor de la aoro....voi ati luat ceva pana acum de pe site-ul acestora??
Cum vi se pare acest site?


Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo