vineri, 12 iulie 2013

Alta Cosmetics

 Hy pretty girls :*
Astazi am sa va vorbesc despre un nou brand de cosmetice, nou cel putin pentru mine, spre rusinea mea, pentru ca acest brand nu este atat de nou, lansarea oficiala a avut loc anul trecut in noiembrie.
Alta Cosmetics este un brand de cosmetice ce pune accentul de parfumuri,
sunt foarte rezistente (la fel ca brandurile renumite) si sunt produse in marile fabrici unde produc si brandurile consacrate.
Pretul unui parfum este de doar 99 lei la 100 ml, acestia se justifica spunand ca ofera un produs calitativ la un pret foarte mic deoarece ei nu investesc in ambalaje, nu platesc brand-ul, distributie etc etc.
Fondatorii acestuia brand sunt Monica Tatoiu si Dan Vespasian Popescu.
Puteti gasi atat parfumuri cat si produse pentru unghiute, ten, corp chiar si accesorii precum gentute atat pentru femei cat si pentru barbati.
In momentul de fata eu detin 2 parfumuri , Andra care se aseamana cu parfumul meu preferat D & G Light Blue si Sophia care se aseamana cu Armani Code.
Toate parfumurile acestora poarta atat nume de fete cat si de baieti.
Si  4 produse pentru unghiute o oja colorata, un lac cu sclipici, o baza si un ulei parfumat insa mai multe detalii despre produsele mele veti afla intr-o alta postare.


Mai jos am sa va las cu cateva date despre acestia.


Monica TATOIU

Acum 17 ani puneam bazele unei afaceri complet noi în România. Am învățat, am muncit și am reușit să schimb în bine viața mea și a multor altor români. În toți acești ani mi-am pus continuu o întrebare: Succesul se datoreaza doar împrejurărilor favorabile și importului de experiență?

Prin proiectul Alta Cosmetics, alături de voi toți, cei care veți fi lângă mine și partenerii mei, putem demonstra că răspunsul este: Succesul se datorează doar calității muncii într-o echipă de români entuziaști, care muncesc pentru ei și familile lor, și bineînteles calității produselor. Astăzi nemțești, mâine ... românești. Totul se învață.
Este suficient să îți dorești.

Dan-Vespasian POPESCU

În vara anului 1999 mă aflam la Heilbronn/Germania și un prieten îmi prezenta oportunitatea deschiderii unei reprezentanțe pentru cea mai mare firmă de vânzare directă de cosmetice din Germania. Dupa 6 luni deschideam acea reprezentanță iar în 2001 am preluat afacerea în sistem franciză și am dezvoltat-o de o manieră astfel încât, în 2009 firma mamă din Germania mi-a propus răscumpararea acesteia. Am acceptat oferta lor având în minte un singur țel: acela de a înființa o companie nouă, 100% româneasca în care să pot să valorific experiența acumulată și să pot să pun în practică toate ideile de îmbunătățire a acestui tip de business, sistemul de lucru în franciză nepermițându-mi acest lucru. 
 Dupa trei ani de la acel exit, șansa a făcut să o întâlnesc pe doamna Tatoiu și am rămas surprins să constat că împărtășeam aceleasi țeluri și idei, motiv pentru care am decis împreună înființarea Alta Cosmetics. Cea mai mare parte a echipei cu care lucrasem în trecut a primit cu entuziasm demersul nostru și ni s-a alăturat în acest proiect prin care dorim să promovam spiritul românesc și pe români.
A venit vremea noastra, a românilor!


Conceptul

Proiectul Alta Cosmetics reprezinta modul in care doi dintre cei mai experimentati profesionisti din business-ul vanzarilor directe au ales sa raspunda limitarilor si rigiditatii manifestate in relatia cu dealerii, de catre companiile corporatiste care opereaza in domeniu.
Si pentru ca am dorit sa transmitem un mesaj cat se poate de clar in ceea ce priveste diferentele de abordare fata de relatia pe care noi dorim sa o construim cu dealerii nostri si ca acest proiect reprezinta altceva decat ceea ce s-a practicat pana in prezent, am decis ca acesta sa se numeasca Alta Cosmetics.

Conceptul Alta Cosmetics are ca baza de formare si dezvoltare relatia cu dealerii, acestia fiind centrul de interes in jurul caruia este cladit intregul concept, plecand de la ideea unui parteneriat real. Acesta este si motivul pentru care pe treptele superioare din planul de marketing dealerii nostri au titlul de partner.


Am avut o grija speciala in a creea avantaje competitive pentru fiecare dealer in parte, indiferent de profilul personal sau de pozitia in planul de marketing:

- Pentru cei cu abilitati de vanzare punem la dispozitie produse care sa-i ajute in acest proces, respectiv produse cu un raport calitate/pret optim, garantate de producatori din Germania. Totodata oferim discount-uri intre 15% si 30% pentru achizitii incepand cu 70 de lei, in timp ce discount-ul maxim se obtine pentru o valoare a achizitiei de 300lei, aceste valori punand dealerii nostri in postura de a obtine discount-uri consistente chiar si in cazul cazul achizitiilor reduse.

- Pentru leaderi am creat un plan de marketing echitabil, transparent si foarte motivant atat pentru cei aflati la inceput de drum cat si pentru cei mai experimentati aflati pe treptele superioare, cu scopul principal de a-i ajuta in creerea unor structuri cat mai puternice, oferind in acelasi timp garanția faptului ca aceste structuri odata create nu vor suferi modificari ulterioare.

Viziunea

Viziunea fondatorilor Alta Cosmetics a fost aceea de a crea o companie 100% romaneasca, adaptata specificului national atat in ceea ce priveste obiceiurilor de consum ale clientilor cat si in ceea ce priveste modul de lucru si relatiile interpersonale stabilite cu dealerii nostri.
Obiectivul cel mai ambitios stabilit este acela de a deveni o companie listata pe o piata organizata, in care dealerii nostri cei mai importanti sa primeasca optiuni pe pachete de actiuni Alta Cosmetics
Sursa :  http://www.alta-cosmetics.ro/

Pe cei de la Alta Cosmetics ii puteti gasi si pe facebook pe pagina lor oficiala Alta Cosmetics.
 
Ati auzit de acest brand?
V-ar placea sa incercati produsele Alta?
Ce anume?

Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo