miercuri, 28 august 2013

ES Brand 10 Pairs Black false EyeLashes


 Hy pretty girls :*
Astazi am sa va vorbesc putin despre utimele produse achizitionate de pe site-ul celor de la kkcenterhk  si anume setul de 10 perechi de gene false ES.
Ei bine aceste gene cred ca sunt cele mai "naturale" daca le putem spune asa unor perechi de gene false, din colectia mea. Sunt subtirele si nu se simt grele pe pleoape. Eu una nu suport acele gene care simt grele pe pleoape, parca "imi pica ochii in gura" de somn :)) si nu stiu, chiar nu imi plac, imi da senzatia de oboseala.
 Si avand in vedere ca a fost pentru prima data cand am folosit acest model mi-a fost putin greu sa le aplic. Si asta pentru ca acestea in loc de acea "banda"/portiune unde poti aplica lipiciul parca au o ata, adica au foarte putin spatiu pentru aplicarea lipiciului.  Si m-am chinuit putin sa le aplic. Asa cum am spus si mai sus sunt foarte usoare, si nici nu se observa la ochi, cel putin Yub nici nu observase ca am gene false. Insa parca nu ma omor dupa ele, avand in vedere ca le aplic si mai greu si parca mi-as dori sa se vada totusi mai mult. Si aici nu ma refer sa se observe ca ai gene false dar parca nici nu se observa la ochi, asta numai daca nu cumva nu prea ai gene deloc atunci cred ca se va observa o diferenta mai mare. Si in plus nici nu imi place sa imi aplic rimel peste decat foarte putin pe dedesubt ca sa nu se vada diferenta intre cele false si ale mele.
Eu una sunt pro gene false, chiar le-as purta zilnic, insa nu am timp mereu sa am grija de ele. 
Prefer un machiaj cat mai simplu decat cu o linie usoara de tus si gene false decat un machiaj incarcat sau nu neeaparat, decat un machiaj mai complex. Prefer un machiaj simplu de realizat si o pereche de gene false, pentru ca genele, daca alegeti unele potrivite chiar sunt de efect si chiar schimba un machiaj foarte mult.
Asa cum am spus si mai sus acestea se gasesc pe site-ul celor de la kkcenterhk la pretul de 8.19 $. Nu sunt asa ieftine si consider ca la 8 dolari se gasesc astfel de seturi mult mai ok, cel putin pentru mine care imi doresc niste gene mai bogate decat acestea.
Detin destul de multe modele de gene false, nu neeaparat profi insa acestea pot spune ca nu sunt pe placul meu.PS am si un cupon pentru voi:


Coupon Code: justkleoevent15off
Coupon Amount: 15%off
Start Day:  26 August 2013
End Day:  26 February 2014


 Voi purtati gene false?

Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo