vineri, 13 septembrie 2013

Beauty Water Q10 Romania
Hy pretty girls :*
Acum o luna daca nu ma insel sau chiar doua am fost inivtata la Beauty Chat, un event organizat de Lola's Box. In afara de atmosfera placuta tot acolo am gustat si pentru prima data o "licoare" dulce care mi-a placut tare mult :D
La prima vedere am fost atrasa si de sticlute, micute de 250 de ml, acestea sunt gri usor metalizate si daca nu ma insel chiar se mentin mai mult timp reci in comparatie cu alte sticle.
Cat despre gust.... hmm sincera sa stiu chiar este yamy :D  are un gust dulceag, se simte putin si gustul de grapefruit iar rece este suuper buna.
Este ideala pentru femei, pentru diete, si nu numai contine ingrediente precum vitamina E, coenzima Q10, aroma naturala de grapefruit si asa mai departe.

Bautura o puteti gasi in multe locatii atat din Bucuresti precum si Constanta si Buzau.

Ce spun ei :

 "beautywater® Q10 este prima bautura pentru frumusete din Romania; o bautura wellness care iti asigura necesarul zilnic de coenzima Q10 si ti-l suplimenteaza pe cel de vitamina E cu 6 mg (50% din doza zilnic recomandata). beautywater® Q10 dispune de inovatoarea forma solubila de coenzima Q10 pentru o mult mai buna biodisponibilitate. Acest lucru presupune cresterea nivelului de absorbtie si actiune asupra ridurilor, dar si asupra procesului de imbatranire, in general.

Antioxidant eficient, dozat ideal pentru o zi, cu o actiune intens regenerativa, chiar la nivel celular, acesta contine 30 mg coenzima Q10 si 6 mg vitamina E. In anul 2004, cercetatorul japonez Y.ASHIDA, a constatat că la o cantitate de 60 mg Q10 consumata zilnic (cantitate continuta in doua sticle de beautywater® Q10), in mai putin de 14 zile, profunzimea ridurilor si suprafata acestora se poate reduce vizibil cu mai mult de 30%.
beautywater® Q10 a inteles ca mai important decat consumul insusi de suplimente nutritive, este asigurarea asimilarii locale intr-o masura cat mai mare si intr-un timp cat mai scurt. Toate aceste lucruri fac parte din grija pe care o acordam frumusetii si sanatatii noastre si daca dorim sa avem rezultate, aceste aspecte nu pot fi neglijate. Altfel, ne oprim la jumatatea drumului, cu aceleasi asteptari si efort, dar cu rezultate minime.

De aceea, prin realizarea unei bauturi-sursa de frumusete si sanatate, beautywater® Q10 a dorit sa ofere solutia completa in fiecare zi, pentru a te asigura ca toti nutrientii promisi vor ajunge unde trebuie, cand trebuie si cat trebuie! Pentru ca beautywater® Q10 stie ca drumul spre sanatate si frumusete nu este usor de parcurs, si-a dorit sa te insoteasca de la inceputul maturizarii tale. Ea te va ajuta sa te bucuri de fiecare aniversare in care sarbatoresti inca un an de frumusete si sanatate alaturi de cei dragi. In sectiunile urmatoare iti explicam ce inseamna coenzima Q10 pentru corpul tau, ce rol are vitamina E, ce rol au antioxidantii in general, care sunt provocarile vietii moderne si cum te poate ajuta beautywater® Q10 sa le faci fata.
Prima bautura pentru frumusete de pe piata din Romania face parte dintr-o familie veche de 150 ani, pe nume Hassia Mineralquellen GmbH & Co. KG , una dintre cele mai mari companii de ape minerale, din Germania. beautywater® Q10 este prezenta si apreciata in tari ca Marea Britanie, Elvetia, Lituania, Danemarca, Polonia, Rusia, Grecia, Japonia, iar in Franta si Dubai a participat la targuri de profil."

Ingrediente : 
  O bautura fresh, dar cu ingrediente speciale. Aceasta este beautywater® Q10. Apa frumusetii tale este o bautura racoritoare necarbogazoasa, cu un continut scazut de calorii, intr-o sticla de aluminiu, care protejeaza coenzima Q10, sensibila la lumina. Coenzima Q10 este prezenta in procentul ideal de 100% pentru nevoile zilnice, adica 30 mg, dintr-o sursa 100% naturala: drojdia. Aceasta nu afecteaza gustul placut de grapefruit, iar datorita capacului filetat, se pastreaza proprietatile si aroma, chiar si dupa deschidere. In ajutorul frumusetii tale soseste si vitamina E intr-o concentratie de 50% (6 mg) din doza zilnica recomandata. Puteti incerca si voi acest produs genial, pe facebook va asteapta un concurs unde puteti castiga o cutie cu 8 sticlute Beauty Water Q10.
Iar pe cei de la Beauty Water Q10 ii puteti gasi si pe facebook pe pagina lor oficiala din Romania, 

Si in plus cei de la Beauty Water Q10 Romania au fost tare draguti si m-au ajutat si cu o mica sponsorizare la eventul meu, fiecare fata va primi cate o sticluta :D


Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo