duminică, 6 octombrie 2013

Trendy Expo + ConcursTrendy Expo - Trei zile de extravagante feminine!


Fiecarei femei moderne ii place sa tina pasul cu tendintele in moda si frumusete. Toamna aceasta, Trendy Expo este evenimentul de neratat pentru acelea dintre voi care vor sa se rasfete cu cele mai calde noutati din domeniile frumusetii.

In perioada 18 - 20 octombrie, la Palatul Copiilor esti asteptata la Trendy Expo, unde vei avea ocazia sa intri in contact cu specialisti din moda, machiaj, cosmetica, spa, coafura, nutritie, estetica medicala, spa; sa te rasfeti cu multe cadouri si surprize la preturi speciale direct de la producatori si sa beneficiezi de oferte din partea partenerilor evenimentului.


Trendy Expo imbina experientele interactive si expozitia cu vanzare. 
Zona de expozitie cu vanzare a evenimentului va reuni companii din toate domeniile feminine, precum: machiaj, cosmetica, spa, coafura, nutritie, estetica medicala, spa & wellness, vestimentatie etc. In cadrul experientelor interactive sunt prezenti o serie de profesionisti de top din toate domeniile mentionate mai sus. Ei vor oferi secrete, trucuri, idei, vor dezvalui tendintele in domeniile lor pe parcursul a unor sesiuni de workshop-uri. 

 Speakeri:
 Alex Radulescu, 
Mirela Vescan,
 Laurent Tourette, 
Adrian Perjovschi, 
Anca Mihaila (din partea salonului Michelle), 
Florentina Opris, 
Delia Simona Popa,
 Cristina Brezeanu, 
Raluca Dobrovolschi, 
 Sonia Trifan si Veronica Sticlaru. 

Pe langa toate acestea, Trendy Expo reprezinta si o foarte buna oportunitate de networking si de  atragere de noi clienti pentru profesionistii si companiile din industriile de moda si beauty.

Accesul publicului in zona expozitionala este gratuit, iar workshop-urile sunt accesibile pe baza de bilete ce pot fi achizitionate prin reteaua bilete.ro sau la intrare, in limita locurilor disponibile.Mai multe detalii despre eveniment poti afla accesand pagina www.trendy-expo.ro 


Si asta nu este tot, pun la bataie 5 invitatii, pentru mai multe detalii :
click aici.


Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo