luni, 18 noiembrie 2013

Bourjois Flower Perfection
 Buna dragelor.
Asa cum v-am spus si intr-o postare anterioara mi-am achizitionat inca un fond de ten Bourjois si asta pentru ca mi-a placut destul de mult 10 Hour Sleep Effect, insa de data aceasta mi-am luat Flower Perfection.
Nu duc lipsa de fonduri de ten , ba chiar am prea multe, am cel putin 10 fonduri de ten, insa sunt in cautarea unui fond de ten cat mai bun si rezistent tenului meu mixt.
Spre deosebire de primul meu fond de ten Bourjois, 10 Hour Sleep Effect aceasta este intr-adevar mult mai bun. Daca acela nu rezista foarte mult timp aceasta rezista mai mult, intr-adevar fixat cu o pudra si de ce nu si un primer aplicat inainte.
Un aspect care nu imi place la acest produs este faptul ca se transfera foarte repede mai ales pe telefon.
Chiar si acoperirea o are mai mare, are o acoperire medie perfecta.
Acesta vine intr-un ambalaj de sticla cu pompita, are SPF 15 si  30 de ml iar in capacel vine cu un burete, insa nu l-a folosit, este destul de micut si am zis ca nu are rost sa incerc ca aplic fondul de ten cu el. 
Insa ca si aspect/idee este super, astfel incat il poti lua dupa tine in geanta si iti poti reface machiajul avand la indemana si un buretel pentru aplicare.
Eu mi-am luat nuanta 51 Vanille clair/ Light Vanilla, intr-adevar imi este cam deschis insa il amestec cu unul mult mai inchis pentru tenul meu si este perfect.
Ca si cosistenta este lichid, insa nu la fel de lichid la 10 Hour Sleep Effect, nu reusesc sa il aplic cu pensula ci doar cu buretelul si degetele. Atunci cand l-am aplicat cu buretelul prin miscari de tapotare efectul a fost unul super ca iar acoperirea a fost una aproape perfecta.
Mirosul acestui produs este unul usor dulceag insa nu este foarte puternic.
Nu incarca tenul si nici nu se vede ca o masca pe fata, intr-adevar nu este cel mai lejer fond de ten din cate am incercat pana acum insa avand in vedere ca ofera o acoperire medie mie imi place.
Pot spune ca deja iubesc acest fond de ten Bourjois Flower Perfection  si asta pentru ca ofera si acoperire destul de mare si rezista si cateva ore bune.
Si trebuie sa recunosc ca l-am folosit in fiecare zi cand ma duceam la munca, asa cum am mai spus si mai sus rezista foarte bine pe ten si avand in vedere ca eu sunt plecata de acasa 12 ore am nevoie de un produs care sa reziste cat de cat.
Cred ca este ideal pentrul tenul mixt dar si cel normal.
Eu mi l-am achizitionat de pe site-ul celor de la aoro la pretul de 50 de lei.
Soooo nota 9 de la mine pentru acest produs :D
 Un fond de ten de nota 10 pentru tenul meu mixt inca nu am gasit deci nota 9 este una destul de mare, pana in momentul de fata tot Colorstay de la Revlon detine Locul 1 :D cu nota 9,50.Cam asa se vede pe tenul meu. (Amestecat cu putin fond de ten mai inchis)


 Eiiii cum vi se pare?
 Voi ati incercat fondurile de ten Bourjois?
Cum vi se par?

Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

Un comentariu:

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo