joi, 14 noiembrie 2013

Experienta mea cu Tangle Teezer
 Acum aproximativ 2 ani daca nu ma insel am auzit pentru prima data de Tangle Teezer.
Am dat un mic search pe Google si am descoperit niste perii pentru par suuper dragute, in  niste culori vibrante pana si forma lor era ceva nou pentru mine. Insa vazand si pretul mi-am zis ca nu se merita sa dau 50 de lei pe o "perie de plastic".
Daaar vedeam din ce in ce mai des review-uri pozitive atat la fetele din Romania cat si la alte fete din afara.... si asa am inceput eu sa mi-o doresc si eu din ce in ce mai mult.
Eu nu am parul foarte drept insa nici foarte cret. Nu reusesc sa imi descurc parul foarte usor si chiar eram in cautare de o perie cat mai perfecta pentru parul meu rebel.
Acum o luna daca nu ma insel mi -a ajuns si mie prin curier peria Tangle Teezer 
Prima impresie ... "wooow ce roz draguttt" :D
Asa cum am spus si mai sus periile Tangle Teezer au niste culori foarte vibrante, si sunt suuper dragute.
Eu mi-am ales una roz, este cam cat palma mea (putin mai mica) , ca si marime, are foarte multi peri de diferite marimi iar acestia sunt dintr-un plastic foarte flexibil.
Practic perii aceia din plastic fac toata treaba, ei fiind foarte flexibili/moi atunci cand va pieptanati parul nu se mai rupe si nici nu va mai trage de par.
Chiar pot spune ca pieptanatul pentru mine, cel putin dupa baie numai este un chin.
Este geniala si acum ii inteleg pretul, avand in vedere ca nu este necesar sa va cumparati una anual, cel putin eu asa consider. Este foarte rezistenta, eu am scapat-o de multe ori pe jos si nu s-a deteriorat. O puteti lua chiar si in geanta avand in vedere ca nu este foarte mare.
Am devenit cele mai bune prietene si pot spune ca este cea mai buna perie pentru par din cate am folosit pana acum.
Aceasta perie geniala o puteti  gasi pe site-ul celor de la Sageco Concept, site unde puteti gasi produse precum :
-produse pentru par si
Sageco Concept este un magazin online asa cum am spus si mai sus ce comercializeaza extensii din par natural. De asemenea, incepand din anul 2012 este unicul reprezentant oficial in Romania al brand-ului Tangle Teezer ( www.tangleteezer.com ), iar din anul 2013 si-a adaugat in portofoliu, tot ca si unic reprezentant in Romania brand-ul Herra Hair Perfume ( www.herra.com ).
 FB : http://www.facebook.com/SagecoConcept

 
 Voi ati incercat acest produs? Cum vi se pare? Voi ce perii folositi?

Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo