duminică, 17 noiembrie 2013

Lansare Dr. Eyebrow by Elis Teodorescu
Buna dragelor.
Asa cum am promis am revenit cu detalii legate de Evenimentul de ieri la care am participat impreuna cu zeci de bloggerite si nu numai.
Asa cum v-am obisnuit avand in vedere ca eu si Gia suntem din Otopeni, am plecat impreuna spre locatie adica spre Mall Baneasa la Eye Bar.
Nici nu stiti cat de mult mi-am dorit sa ajung la acest Eveniment, cine ma citeste stie ca m-am angajat de curand deci era clar ca nu aveam cum sa imi iau liber. Dar am reusit sa ma invoiesc cateva ore facand schimb cu o alta fata, pe care claaar trebuie sa o scot la suc :)))
Este vorba de Evenimentul Dr.  Eyebrow by Elis Teodorescu, pentru cele care nu stiu cine este, ei bine Elis Teodorescu este o specialista in stilizarea si pensarea sprancenelor. Ea si-a lansat un produs nou destinat cresterii in lungime si in grosime a sprancenelor. Acest produs promite sa refaca foliculul pilos deja existent, ingroasa firul subtiat si duce conturul sprancenelor spre maximul genetic posibil. Produsul se aplica seara inainte de culcare la radacina sprancenelor. Acesta are3  ml si vine in dotare cu un aplicator asemanator cu cel al gloss-urilor. Spre fericirea mea eu nu am probleme de acest gen, insa voi testa acest produs pe mama mea si promit sa revin cu mai multe detalii si poze before and after.
Pe Elis T o puteti gasi atat pe site-ul ei http://www.elis-sprancene.ro/ cat si pe facebook Studio Sprancene Elis.
Elis a scos pe piata si o carte care se numeste  "Secretul sprancenelor perfecte" este singurul manual din Romania. Cuprinde 106 pagini cu instructiuni usor de inteles, ce te invata cum sa te pensezi.
Pe scurt Evenimentul a fost unul foarte reusit si relaxant, ca de obicei m-am revazut cu Bloggeritele de Beauty si nu numai dar am cunoscut si altele noi.

Bineinteles si poze facute de mine :D  ... aparatul meu "amarat" :D Me and Elis T poza facuta de Flory :)))


Calinescu Iuliana si Elis Teodorescu

Anne si Ana Maria

Multe, multe Bloggerite :DCe inseamna sa bei si sa nu stii ce :))) Am desfacut frumos cutiuta roz care se asorta cu pachetul meu de tigari, iau o gurita siiii opaaaa .... alcool :)))
Bun bunut :D avea gust asa ca al unui vin dulceag :D insa avand in vedere ca era doar ora 12 dupa masa nu am putut gusta decat de vreo 2 ori.Elis si Denis


Violeta, Flory si Alina BarbuAnne, Elis T si Paul Balaneanu
Gia si Ana MariaDee's Boudoir si Alina ( My Chic Lifestyle)Me :D


In final multumesc Denis (PR) si Anne de la Lola's Box pentru invitatie si sper sa ne vedem si la anul cand Elis T va scoate pe piata  si un produs pentru gene

 Ei ce spuneti ? V-ar interesa un produs de genul acesta? Aveti probleme cu sprancenele?

Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo