luni, 13 ianuarie 2014

Despre Whipped Creme FoundationBuna dragelor.
Acum ceva timp v-am vorbit despre noul fond de ten scos pe piata de catre cei de la Max Factor. ( pentru mai multe detalii click aici )  Dupa ce l-am testat mai bine mai bine de 2 luni am revenit cu parerea mea despre acest produs.
Ei bine asa cum v-am tot spus mereu tenul meu este mixt, deci am nevoie de ceva matifiere si rezistenta, fiind mixt nu imi rezista mai mult de 2,3 ore orice fond de ten.
Fondul acesta de ten ofera intr-adevar ceva matifiere si rezista cam pana la 4 ore, cel putin in cazul meu, dupa 4-5 ore tenul incepe sa luceasca.
Trebuie sa recunosc ca este unul dintre cele mai fine produse pentru ten pe care le-am incercat si chiar am incercat destul de multe, ( chiar si de la Max Factor).
Este foarte lejer, nici nu se simte pe fata, iar mirosul este unul placut dar foarte subtil.
Acesta vine intr-un borcanas de sticla si are 18 ml.
Nu este o consistenta tocmai mare insa daca sunteti asa ca mine si va place sa incercati mereu produse noi cu siguranta cantitatea nu va fi o problema.
Acoperirea acestui produs nu este tocmai wow, este mica spre medie.
Cred ca este ideal pentru tenurile fara prea multe probleme/cosulete.  Produsul cred ca este bun atat pentru tenul mixt dar si pentru cel normal.
Eu il aplic numai cu degetelele si cred ca asa se aplica cel mai usor.
Detin nuanta 65 Rose Beige , intr-adevar este putin cam inchis pentru mine.
Dar din cate am observat  eu se adapteaza foarte putin si tenului.
Cat despre textura acestuia nu este tocmai sub forma de spuma, nici nu stiu cum sa il caracterizez, este ca o crema mult mai consisenta,  catifelata. O data ce il aplici pe ten acesta isi schimba putin textura, devine usor pudrat.
Pe scurt este un produs bun pentru tenul meu mixt, nu este wow dar nici foarte slab, este un produs pe care l-as recumpara.


Whipped Creme Foundation este testat dermatologic, nu contine ulei si este adaptat si tenului sensibil.

Ati incercat acest produs?
Cum vi se pare?

Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo