sâmbătă, 1 februarie 2014

Guest Post Wanna See My Nails?Bună tuturor ! Mă numesc Oana, iar Wanna See My Nails ? este blogul meu personal, pe care scriu cu drag și spor și unde încerc să prezint manichiuri cât mai originale, dar și swatch-uri sau review-uri la majoritatea produselor pe care le folosesc și care consider că merită prezentate și recomandate. Vă invit, de asemenea, și pe pagina mea de Facebook – Crazy About Nail Art, unde putem interacționa mai ușor.

Kleo a venit de curând cu ideea unui guest post la ea pe blog, iar eu am fost prima care a ridicat mâna. Așadar, iată-mă cu o manichiură (zic eu) originală și ușor de făcut, numai bună de purtat de Sfântul Valentin. Consider că manichiura pe care am realizat-o poate fi recreată de către orice începătoare care vrea să poarte pe unghii ceva unic, de efect, dar totodată ușor de realizat – nu este nevoie de nici cel mai mic talent !

Ca întotdeauna, am început prin a aplica o bază protectoare, apoi două straturi din oja mea albă preferată. Am ales ca peste baza albă să aplic un top coat matifiant care nu numai că a ajutat la uscarea mai rapidă a ojei, ci și la o mai bună aderență a vopselurilor acrilice pe unghie. M-am gândit să fac un gradient cu alb și mov, însă, neavând la îndemână culoarea dorită, am creat-o eu, amestecând părți egale de vopsea roșie și albastră cu o cantitate dublă de vopsea albă. Am făcut amestecul pe o folie de aluminiu, apoi am aplicat o cantitate suficientă de vopsea pe un burețel cosmetic cu care am tapotat suprafața unghiei, începând de la vârf spre mijlocul ei - două straturi au fost suficiente. După ce s-a uscat, am aplicat un lac de unghii transparent cu sclipici fin multicolor (care nu se usucă foarte repede) pe fiecare unghie în parte, după care, cu ajutorul unui bețișor de lemn, am început să aplic litere formate din ținte metalice de culoare roz, care să formeze cuvintele ”LOVE YOU”. Trebuie să menționez că, înainte de a aplica țintele pe unghii, le-am înșirat frumos pe masă sub forma literelor respective, pentru a vedea exact cum trebuie să le aranjez și, mai ales, câte să aplic în așa fel încât să îmi încapă pe fiecare unghie în parte și în același timp să arate și simetric. De asemenea, este foarte important din ce direcție vreți să se citească mesajul, așa că atenție de unde începeți ! Un strat generos de top coat a fost suficient pentru a sigila „opera de artă” și, mai ales, accesoriile. Pe unghiile unde nu am aplicat litere, am ales să aplic două straturi dintr-o ojă cu glitter multicolor mare și foarte dens. Deși pe aceste trei unghii de care vorbesc le-am conceput inițial ca unghii-accent, am realizat apoi că, de fapt, ele nu fac altceva decât să scoată mesajul în evidență.

Dacă ideea este bună sau nu, voi să îmi spuneți… Dacă doriți să recreați modelul, însă vi se pare poate prea încărcat sau prea complicat gradientul, vă recomand să aplicați literele formate din capse pe o bază uni, o ojă a cărei culoare vă place mult, iar asta va simplifica lucrurile în mod considerabil. În ultima poză puteți vedea absolut toate produsele pe care le-am folosit în realizarea acestei manichiuri – par multe, știu, dar fiind vorba despre un guest post, am încercat să vă impresionez, trebuie să recunosc ! Am reușit ? Mi-ar plăcea să vă aflu părerile !Kleo
Yey or Nay pentru Oana  ?
Din partea mea un big Yeey, multumim Oanaaaa :DPentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

Un comentariu:

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo