miercuri, 26 noiembrie 2014

Noutati Elizabeth Arden Cei de la  Elizabeth Arden au venit cu noutati parfumate.

Exista o poveste nespusa in spatele fiecarei femei moderne, o poveste care ia nastere de-a lungul calatoriei prin viata fiecareia dintre noi. Femeia detine fiecare experienta pe care a avut-o, fiecare decizie pe care a luat-o si care au transformat-o intr-un personaj cu mai multe fatete.
Fie ca e vorba despre visele pe care le are de implinit, secretele pe care le are de dezvaluit, ambitiile pe care le are de declarat, toate sunt fatete multiple ale aceleiasi personalitati. In vreme ce multe dintre ele sunt vizibile, la suprafata, altele raman ascunse, pregatite sa fie dezvaluite la timpul potrivit.
Calatoria magica a parfumului UNTOLD se deschide cu note scanteietoare de piper roz si bergamote proaspete, evocand optimismul vibrant al femeii UNTOLD, iar accentele fructate de para si coacaze negre scot la iveala latura imprevizibila a personalitatii.
Rafinamentul feminitatii este pus in lumina de petale de gardenia si iasomie egipteana, aura misterioasa este amplificata de notele de patchouli si lemn de santal, iar magnetismul senzualitatii devine mai intens cu fiecare nota de ambra si mosc, care-i fac prezenta de neuitat.
  
Cam asa descriu cei de la  Elizabeth Arden nou parfum Untold.
 Untold este un parfum floral, modern si luxos.

 Note de varf : Negru coacaze LMR *, bergamot, piper roz, pere
Note de mijloc: Gardenia, Peony, Jasmine LMR *
Note de aza: lemn de santal, paciuli Heart LMR *, mosc, ambra


*
*LMR= Laboratoire Monique Rémy. International Flavors & Fragrances Inc.’s in-house, natural facility situated in Grasse, France, that specializes in extracting natural raw materials through a craftsmanship technique. Therefore, productions are rare, fine and represent the best quality in the marketplace.

Informarii preluate de pe elizabetharden.com

Noul parfum Elizabeth Arden Untold si Untold Absolu il gasiti in Douglas si   Kendra Beauty Cosmetics.De asemenea  in 5 locatii Douglas, dintre care in Bucuresti - Baneasa si Sunplaza, dar si in Kendra Beauty Cosmetics – Unirea, se relanseaza segmentul de skincare Elizabeth Arden. Vor fi prezenti cu cele patru game: 8HOUR, Ceramide, Flawless Future si Visible Difference
 

Folositi produse Elizabeth Arden? Cum vi se par?

Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo