luni, 5 ianuarie 2015

Noul ambasador Max Factor - Marilyn Monroe
Max Factor revine in forta cu vesti proaspete si in 2015.

 Noul ambasador onorific Max Factor este Marilyn Monroe
Au trecut 80 de ani de cand Max Factor Jr a deschis studioul sau de machiaj de la Hollywood, Norma Jeane fiind si una din clientele lui.

Tenul perfect ca de portelan, ochii conturati si buzele rosii inca sunt in trend in fiecare an. Un look cu care nu veti dati gres niciodata. Look-ul Marilyn Monroe, un look glamour potrivit pentru orice varsta si pentru orice femeie.


 Mai jos aveti si imagine reprezentativa a tranformarii spectaculoase a Normei Jeane in Marilyn Monroe realizata de Dl. Max factor Jr.


De asemenea, tot in luna Ianuarie, Max Factor va lansa #GlamJan, o incurajare a femeilor din toata lumea de a se transforma spectaculos si indraznet prin machiaj la fel cum a facut si Marilyn Monroe.
Mai multe detalii in curand 
Image credits:
Rights of publicity and personal rights.  The estate of Marilyn Monroe. LLC© marilynmonroe.com.

Norma Jeane image: Photo Bernard of Hollywood ©2015 Renaissance Road Inc.

Marilyn Monroe image: ©2015 Archive Images.  MH Greene 2013.  J Greene


Update:
 Max Factor ne provoaca.
Postati pe pagina lor de facebook (la poza de aici  ) o fotografie „inainte/dupa” in modul split screen (vezi fotografia Norma Jeane/Marilyn Monroe) cu transformarea ta glamour. Aceasta transformare trebuie sa fie dramatica, semnificativa, total diferita de fotografia „inainte”. 
Nu trebuie neaparat sa copieze look-ul Marilyn Monroe, trebuie sa exprime ce inseamna glamour pentru tine. Cea mai semnificativa transformare va fi premiata cu un set complet de machiaj - primer,fond de ten, corector, fard de pleoape, creion de ochi, creion de sprancene, mascara, ruj. Linia de produse si nuantele vor fi la alegere. 
Conditii de participare: postarea fotografiei „inainte/dupa” pe pagina lor de facebook, invitatia catre o prietena de a se transforma si ea, mentionarea a ceea ce inseamna pentru tine glamour si mentionarea #GlamJan. Postarile se pot face pana la sfarsitul lunii ianuarie. Castigatoarea va fi anuntata pana pe10 februarie 2015.
Eu am raspuns porvocarii cu:  
Yey or nay pentru machiajul Marilyn Monroe? Black eyeliner & Red lips :D

Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo