miercuri, 21 ianuarie 2015

Osis+ Blow & Go Thick  Osis+  este o gama profesionala a brandului  SCHWARZKOPF.
 Produsele SCHWARZKOPF sunt destul de bune si ieftine, avand  in vedere ca acestia au atat produse drugstore cat si profesionale.
Intr-o perioada foloseam doar sampoanele si balsamurile lor de la Schauma insa cu timpul mi-a obisnuit parul cu ele  si nu imi mai erau prielnice.
Avand in vedere ca obisnuiesc ca o data pe saptamana sa imi coafez parul cu ondulatorul sau alte aparate folosesc destul de des o protectie impotriva caldurii.
Asa ca ultima achizitionata a fost cea de la SCHWARZKOPF din gama profesionala Osis+ si anume spray pentru uscarea parului  Blow & GoThick ( volume, 1 light control ).
Produsul vine intr-o sticluta de plastic cu pulverizator.
Cat despre cantitate ei bine are 200 de ml, o cantitate foarte mare avand in vedere ca este un produs lichid si nu este necesar sa folosesti foarte mult produs.

Initial nu prea m-am inteles bine cu acest produs si asta pentru ca reuseste sa intareasca putin firele de par, cred ca acesta are in compozitie si putin fixativ. Nu prea folosesc fixativ de par, nu ma incanta produsele de genul acesta, imi place sa imi simt parul moale si lejer, iar in general un fixativ il cam incarca.
 Insa mi-am dat seama ca in acest mod nu voi mai fi nevoita sa folosesc si alte produse pentru fixare.
Pentru mine este un produs 2in1, reuseste sa imi protejeze parul impotriva caldurii dar il fi fixeaza.
Avand in vedere ca este lichid si vine in dotare cu un pulverizator se aplica foarte usor.

Daca folositi aparate pentru coafat chiar si fenonul va recomand sa folositi intotdeauna un  produs pentru protective. Chiar daca o faceti rar ca si mine. Este foarte importanta sa aveti grija de parul vostru si sa il protejati de caldura
Pana la momentul de fata am folosit aproximativ 5 produse pentru protective printer care si Syoss  si Cosmetic plant, acestea fiind cele mai slabe. Aceste produse nu faceau decat sa imi incarce parul.
Iar cred ca acesta de la SCHWARZKOPF este unul dintre cele mai bune in comparatie cu alte produse incercate.

Pot spune ca imi place acest produs, reuseste sa imi protejeze parul, vine intr-o cantitate mare, pretul produsului nu este unul foarte mare (eu am dat pe el undeva la 30 de lei) si este un produs profesional.
Un al motiv pentru care imi place acest produs este mirosul, miroase tare, tare bine si in plus mirosul persista cateva ore bune.

Mod de ultilizare:
De fiecare data cand vroiam sa imi indrept parul sau sa il ondulez dupa baie il lasam sa se usuce iar apoi il imparteam in 4 parti egale. Pe fiecare parte aplicam produsul pe toata lungimea parului evitand radacina. Acest produs il puteti folosi chiar si pe parul umed daca vreti sa folositi inainte un feon.
Produsul protejeaza parul impotriva caldurii si avand in vedere ca reuseste sa il fixeze putin nu o sa mai aveti probleme cu firicelele acelea rebele care stau imprastiate prin toate partile. Sau pe scurt reuseste sa  "calmeze"  parul rebel.

Acest produs nu incarca parul si nici nu lasa reziduri.Ati incercat aceste produse pentru par Osis+? Dar alte produse SCHWARZKOPF?
Folositi produse pentru protectie?


Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo