marți, 27 ianuarie 2015

Rasfat pentru corp de la ElmiplantPielea are nevoie de îngrijire constantă indiferent de anotimp, iar loţiunile de corp elmiplant reprezintă alegerea perfectă pentru o hidratare optimă. Pentru a reda pielii sănătatea și strălucirea, pentru a-i asigura o stare constantă de confort, elmiplant propune gama body nutrients ce conține patru produse destinate îngrijirii corpului.
Indiferent de varianta aleasă, loţiunile de corp elmiplant oferă hidratare până la 48 de ore şi se absorb ușor în piele, fără a lăsa urme grase.
 Formula acestora este îmbogăţită cu ingrediente 100% naturale, obţinute prin metode blânde, eco-friendly, ce asigură păstrarea proprietăților substanţelor active. 
Loţiunea de corp intensiv-hidratantă body nutrients, cu extract de bambus şi iaurt, 13 lei
Iaurtul, un cocktail natural de proteine, minerale şi vitamine, hidratează imediat zonele uscate şi deshidratate. Reglează procesele bio-chimice de la nivelul pielii, stimulând regenerarea epidermei şi sinteza de colagen. Extractul de bambus protejează pielea, conferindu-i un aspect sănătos şi o textură fină şi delicată.  
Lapte de corp nutritiv-reparator body nutrients, cu extracte de bumbac şi orez, 13 lei
Având un conţinut ridicat de minerale şi proteine, extractul de bumbac ajută la restabilirea catifelării şi elasticității pielii. În același timp, extractul de orez menține echilibrul natural de hidratare, îmbunătăţeşte aspectul pielii şi o lasă fină şi radiantă.  Loţiunea de corp pentru fermitate body nutrients, cu ulei de mandarine și Lipofirm, 15 lei
Tonusul pielii şi fermitatea se poartă în toate sezoanele anului! Loţiunea de corp elmiplant pentru fermitate îmbunătăţeşte elasticitatea şi redă pielii o textură vizibil mai catifelată şi mai fermă, după numai 7 zile de utilizare. Formula ce se absoarbe uşor în piele este îmbogăţită cu Lipofirm, un complex de ingrediente naturale ce reface fermitatea pielii, stimulând şi reglând micro-circulaţia. 
Uleiul de mandarine 100% natural, având proprietăţi tonice şi de purificare,  îmbunătăţeşte textura pielii, restabilindu-i elasticitatea şi supleţea. Loţiunea de corp Silky Radiance body nutrients, cu unt de cacao şi macadamia, 13 lei
Loţiunea de corp elmiplant Silky Radiance transformă pielea ternă şi deshidratată, conferindu-i un aspect sănătos, strălucitor şi catifelat, până la 48 de ore. Untul de cacao, un excelent ingredient emolient care se topeşte la temperatura corpului, hrănește pielea, restabilindu-i strălucirea naturală. Bogat în acizi graşi esenţiali, uleiul de macadamia hidratează, conferind o senzaţie catifelată şi fină.

   


Fără Parabeni – Fără Parafine – Fără Coloranţi
Extracte 100% naturale
Testate dermatologic


 Ati incercat lotiunile de corp Elmiplant? Cum vi se par?


Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo