joi, 26 februarie 2015

C-THRU – Pachete pentru primavara
Zilele cu soare incep sa resfete atmosfera , iar pentru a ne incalzi simturile, C-THRU a pregatit pachete parfumate pentru primavara. O petrecere olfactiva care celebreaza sosirea noului anotimp si frumusetea feminina.Pachetul C-THRU Black Beauty

Femeia elegantă şi misterioasă este surprinsă în notele dulci şi uşor condimentate ale parfumului Black Beauty. Citricele şi condimentele contrastează cu inima de vanilie şi orhidee, îmbrăcând spiritul delicat într-o aură vibrantă. Notele de bază conferă parfumului echilibrul lemnului de santal, al ambrei şi miresmelor de paciuli.

Pachet C-THRU Black Beauty EDT 30ml + DEO 150ml – 32 leiPachetul C-THRU Emerald Shine

Emerald Shine picteaza un univers insorit si verde. Coacazele negre, murele si lotusul subliniază latura salbatica a femeii ce se simte parte din natura. Indragostita de frumos, aceasta are o inimă de violete si trandafir înnobilata cu esenta de crin. Notele de baza de mosc, lemn de santal si cedru evidentiaza spiritul liber si increderea in fortele proprii.

Pachet C-THRU Emerald Shine EDT 30ml + DEO 150ml – 32 lei


Pachetul C-THRU Golden Touch

O combinatie spumanta de note intrigante descrie parfumul Golden Touch. Caracteristic femeii care seduce prin povestile cu care se inconjoara, acesta alatura esenta exotica a portocalei rosii cu iasomia, ducand cu gandul la atingeri tandre. Pruna, coacazele negre si piersicile sugereaza spiritul ludic si dragostea pentru frumos.

Pachet Golden Touch EDT 30ml + DEO 150ml – 32 lei

Ati incercat aceste produse?
Cum vi se par?Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo