duminică, 1 februarie 2015

Crema de zi si crema de noapte: diferente si caracteristici

Majoritatea femeilor au in trusa de ingrijire personala cel putin doua tipuri de creme pentru fata: una pentru zi, iar cealalta pentru noapte. 
Dar care este diferenta dintre cele doua tipuri de creme? 
Chiar daca stim de la comercianti ca un anumit tip de crema este de zi sau de noapte, tot trebuie sa cunoastem caracteristicile acestor 2 tipuri de produse. In randurile de mai jos o sa gasiti cateva  informatii referitoare la aceste 2 produse.

Crema de zi se diferentiaza fata de cea de noapte deoarece:

       crema de noapte lupta mai eficient impotriva ridurilor, deoarece noaptea nu esti expusa la razele soarelui. Tot de aceea, crema de noapte este in general mai bogata in peptide si ingrediente nutritive.
       crema de zi contine mai multe vitamine care se absorb intr-un grad mai lent, pentru a avea un efect bun intreaga zi.
       crema de noapte trebuie sa fie puternic hidratanta, deci sa contina mai multa glicerina decat crema de zi. Noaptea temperatura corpului creste, corpul transpira iar pielea ni se usuca - de aici nevoia de hidratare mai intensa.
       crema de zi trebuie sau poate sa contina factor de protectie solara si are rolul de a mentine vitalitatea tenului pentru intreaga zi.
       cremele de zi au o textura neuleioasa, deoare sunt folosite de obicei sub machiaj, deci formula lor trebuie sa fie cat mai light. 


Cam acestea sunt diferentele majore intre cele doua tipuri de creme, diferente pe care le-am observat si eu  la produsele mele bio pentru ten folosite. 
Un exemplu ar fi crema de zi Luna Beaute,  contine o multime de vitamine: A, E, F, K, care completeaza efectul Untului de Shea; crema are o compozitie neuleioasa si protejeaza impotriva razelor solare. Crema de noapte, pe de alta parte are proprietati nutritive si hidratante si un continut bogat de alge marine recunoscute pentru proprietatile lor anti-oxidante si anti-imbatranire. Pe acestea, precum si alte produse bio pentru ten le gasiti online la Bioki. 


Cremele  bio de la Luna Beaute, o marca certificata Ecocert Greenlife se concentreaza in jurul Untului de Shea, un ingredient deosebit, care pot sa spun ca  face  minuni pentru tenul unei femei . Gasiti aceste produse bio pentru ten in magazinul online Bioki.ro.


Crema de zi o folosesc aproape zilnic (trebuie sa recunosc ca atunci cand sunt acasa si nu am nici un plan mai uit sa o aplic), este o buna baza si pentru machiaj.
Crema  de seara nu obisnuiesc sa o folosesc atat de des  insa cel putin o data pe saptamana o aplic inainte de culcare.

 Folositi atat crema de zi cat si de seara?


Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo