duminică, 8 februarie 2015

Picturi abstracte pentru camerele colorate

Picturile abstracte sunt picturile cele mai neintelese - multi oameni le iubesc, dar oare cati  inteleg sensul artistic transpus de autor in ele?
Oricum, lucrul acesta nu este atat de important atunci cand vorbim de o opera de arta; vorba aceea “beauty is in the eyes of the beholder”, adica frumusetea sta in ochii privitorului - . Asadar, este important ca acea pictura sa insemne ceva special pentru tine si nu neaparat sa simti aceleasi emotii pe care autorul a vrut sa le transmita.

Ansambluri de culori, texturi si tehnici, picturile abstracte ilustreaza imagini pe care nu le putem asocia cu lucruri reale din jurul nostru. Cu toate acestea, ele trezesc in noi anumite stari si emotii. Amalgamul de culori, forme geometrice, straturi si texturi ajung in subconstientul nostru unde sunt asociate cu anumite trairi si sentimente - de aceea iubim picturile abstracte!

O  astfel de colectie deosebita de picturi abstracte gasiti in acest portal online.


Si inca un lucru - aceste tipuri de picturi sunt usor de asortat cu camera in care le asezi.
Nu stiu voi ce parere aveti dar mie mi-au atras atentia destul de mult.
Picturile ma linistesc, imi place sa le privesc ore in sir.

Bineinteles, se potrivesc mai mult amenajarilor interioare moderne, insa cu putina imaginatie pot fi incadrate oriunde. 
Va trebui doar sa tii cont de paleta de culori din locuinta ta si sa alegi un tablou cu o cromatica care sa se asorteze. De asemenea, daca obiectele de mobilier au linii drepte si colturi ascutite, pictura abstracta va trebui sa contina forme geometrice exacte, desenate prin linii clare si bine conturate. Iar daca piesele de mobilier si obiectele din camera au forme rotunjite si contin detalii sub forma unor cercuri sau linii ondulate, atunci pictura abstracta trebuie sa contina si ea aceste tipuri de forme.

Accesati portalul online al pictorilor romani contemporani si alegeti-va in primul rand o pictura care sa va transmita o stare de bine, care sa va faca sa zambiti mereu cand o vedeti - acesta este cel mai important aspect!

 

Detineti astfel tablouri?
Va plac? 


Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

Un comentariu:

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo