miercuri, 18 martie 2015

Brit Junior Medium
Hy pretty girls :D
Pentru ca ultima postare legata de animale v-a placut atat de mult si mi-ati mai cerut sa scriu despre asa ceva azi am revenit cu inca o postare cu aceiasi tema : Hrana pentru prietenii vostri.

Hranirea cainilor juniori, adica catelusilor care se afla intr-o perioada de dezvoltare se face respectand anumite principii de alimentatie, legate de rasa si talia catelusului. Alimentatia este specifica, indiferent daca vorbim de oameni, pisici sau caini, alimentatia este specifica, adica fiecare organism in parte are nevoie de anumite vitamine si anumiti nutrienti pentru a se dezvolta sanatos si a functiona optim.

Cainii de talie mica, cainii de talie medie si cainii de talie mare au nevoi diferite, separate din punct de vedere nutritional, pentru ca au un ritm de dezvoltare diferit. Pentru cainii de talie medie,adica rasele care la maturitate au intre 10 si 25 de kilograme, aflati in perioada de crestere mancarea Brit junior medium este ideala, o gasesti la pentruanimale.ro. De regula mancarea pentru animale potrivita pentru cainele tau este usor de recunoscut inca din titlu, varsta potrivita este indicata de senior, adult sau junior, iar talia potrivita este indicata prin termenul mare, mediu sau mic. E chiar foarte simplu sa gasesti exact hrana de care are nevoie catelul tau.

De ce sa iti hranesti catelul cu mancare optima pentru el?
Mancarea pentru animale nu e o conspiratie care sa te faca sa dai bani in plus pentru mancare. Mancarea de acasa, adica resturile de mancare nu reprezinta o masa optima pentru un caine sau pentru un alt animal, mai ales in perioada sa de dezvoltare. Mancarea Brit junior medium, dupa cum ii spune si titlul este mancare pentru caini de talie medie, aflati in perioada de crestere, perioada care de regula tine de la 2 la 12 luni.

Acest tip de mancare de la Brit este creat special pentru aceasta perioada de dezvoltare si contine cantitatea potrivita de proteina pentru dezvoltarea sistemului osos si muscular a cainilor de talie medie. Acestia nu au nevoie de la fel de multa proteina ca cei de talie mare, o cantitate prea mica nu le-ar oferi destule resurse pentru o dezvoltare optime iar prea multa proteina le-ar dauna. Daca iti hranesti catelul singur, cum calculezi cata proteina ii oferi, cate legume? Brit Junior medium este creata special pentru a ii oferi ce are nevoie, in cantitati potrivite, si pe langa acest model sunt o multime de mancaruri pentru animale, unele specifice chiar si pe anumite rase. Hrana pentru animale cumparata este solutia, mai ales pentru catelusii aflati in perioada de crestere!


Voi ce animale detineti?
V-ar placea un catel de talie mica sau medie?
Mie una mi se par cei mai cute :D

Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo