marți, 10 martie 2015

Deschidere Debenhams Bucureşti Mall


Debenhams Bucureşti Mall: noua destinaţie de fashion&beauty a întregii familii

Debenhams, department store-ul britanic cu o istorie de peste 200 ani, promotor al asocierii cu nume celebre de designeri, deschide un magazin cu o suprafaţă de 2800 mp în Bucureşti Mall, la finalul lunii martie.

Debenhams este o destinaţie unicăde fashion&beauty pentru publicul feminin şi masculin, dar şi pentru cei mai mici pasionaţi de modă.

Cu un mix unic, exclusivist, de mărci proprii, designeri şi branduri internaţionale, magazinul Debenhams din Bucureşti Mall se întinde pe trei etaje.

Cele peste 55.000 articole de îmbrăcăminte, accesorii, lenjerie şi casăcreează un univers al modei pentru femei, bărbaţi şi copii. Stilul britanic, faimos pentru mixul eclectic, croieli impecabile, ţesături de calitate, imprimeuri specifice şi accente edgy domină imaginea întregii colecţii.


Galeria Designers at Debenhams: colecţii exclusive semnate de creatori celebri

În galeria designerilor se regăsesc colecţii ale creatorilor de modă consacraţi şi ale designerilor în plină ascensiune. Julien Macdonald, Jasper Conran, Ben de Lisi, John Rocha, Henry Holland, Patrick Grant, Jeff Banks, sunt numele care colaborează cu department store-ul britanic şi creează colecţii exclusive disponibile în magazinul din Bucureşti Mall.


În stilul …tău
Un veritabil magazin–destinaţie, Debenhams propune un mix de stiluri pentru întreaga familie. De la ţinutele glamour semnate Julian Macdonald, la stilul ludicşi provocator din viziunea lui Henry Holland, de la piesele cu aer relaxat ale lui John Rocha, la clasicul reinventat de Jasper Conranşi Ben de Lisi, Debenhams include colecţii în tendinţe, adaptate publicului urban.

Premieră într-un department store din România: secţiune de beauty

Debenhams este primul department store din România care cuprinde şi o generoasă zonă dedicată frumuseţii, în care vor fi prezente aproape 100 de branduri de parfumerie, make-up şi îngrijirea pielii.

Parterul magazinului va reuni pe 270 mp nume precum Dior, Lancome, Givenchy, Bvlgari, Dolce&Gabbana, Estee Lauder, Calvin Klein, Paco Rabanne şi L'Oreal.

Spaţiile dedicate brandurilor de beauty se disting printr-o amenajare personalizată. În plus, echipele specializate de consultanţi contribuie la definirea unei experienţe de shopping tipice unui department store.Despre Debenhams
Debenhams este un brand internaţional de top, care promovează cu mândrie valorile britanice prin intermediul celor 243 magazine deschise în 28 ţări.

Debenhams propune clienţilor săi din întreaga lume un mix unic şi exclusiv de branduri internaţionale, branduri proprii şi mărci în concesiune.

Debenhams susţine designul britanic de peste 20 de ani, prin colecţiile creatorilor din galeria Designers at Debenhams. Galeria Designerilor include, în România, nume faimoase precum Ben de Lisi, Jasper Conran, Jeff Banks, John Rocha, Julien Macdonald, Henry Holland, Matthew Williamson şi Patrick Grant.Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo