duminică, 22 martie 2015

DIY (personalizari)


Atunci cand vine vorba de personalizari parca mi-as pune amprenta pe toate lucrurile.
Si cea mai simpla metoda este cu ajutorul : autocolantului.
Autocolantele sunt accesorii dragute din diferite materiale ce pot fi personalizate usor si mai important pot fi lipite oriunde. Autocolantele sunt moduri grozave prin care poti decora un loc, o camera sau un obiect, pot fi folosite ca un mijloc de marketing si promovare sau doar ca un mod de a te mentine organizat.
 Autocolante gasesti usor, de diferite tipuri si marimi, poti chiar si sa le personalizezi cu ce vrei tu. Autocolantele personalizate sunt folosite zilnic, peste tot in lume, ca si semne de recunoastere pentru branduri si business-uri, dar pot fi folosite si in viata de zi cu zi.

Daca stai sa te gandesti unde ai putea folosi autocolante, sa stii ca lista de locuri este destul de lunga, dupa cum o sa iti arat in randurile ce urmeaza. Un autocolant se poate lipi cam in orice loc vrei tu.

• cana ta de cafea nu mai trebuie sa fie una plictisitoare, lipesti un autocolant cu trupa ta favorita, cu un citata sau cu un film si o faci sa iasa in evidenta.

• marcheaza-ti sticla de apa cu un autocolant sa stie toata lumea ca e a ta.

• vrei o husa de telefon mai speciala? Poti sa o faci tu speciala, cu un autocolant!

• acelasi lucru este valabil pentru monitoare, laptopuri, tablete sau e-readere. Toate sunt obiecte care parca cer sa iasa din banalitate si sa aiba ceva special pe ele.

• caietele si agendele arata toate la fel, dar nu trebuie sa fie asa. Pune-ti amprenta pe ele si arata cine esti cu cateva autocolante reprezentative.

• nici ferestrele, nici usile sau pereti, nici oglinzile nu trebuie uitate, si aceste locuri pot fi decorate din plin cu autocolante mai mari sau mai mici.

• placi de snowboard, skateboard, biciclete, chiar si masini, toate sunt locuri unde poti sa spui ceva celorlalti despre tine.Am putea continua aceasta lista foarte mult timp, pentru ca autocolante poti folosi cam oriunde. In functie de materialul din care sunt facute si suprafata pe care se aseaza.Chiar mi-as personaliza laptopul dar si cateva truse de machiaj :D
Cum vi se pare aceasta idee?
Voi ce obiecte v-ati personaliza?

Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo