joi, 5 martie 2015

Noutati de la Avene : Couvrance

Începând cu această primăvară, Eau ThermaleAvène, specialistul în pielea sensibilă, lansează gama de produse dermato-cosmetice Couvrance, destinate machiajului tenului și ochilor persoanelor care se confruntă cu probleme medicale sau de sensibilitate.

Lider în machiajul medical în Europa, gama Couvrance a fost concepută de Laboratoarele dermato-cosmetice Eau ThermaleAvène pentru a corecta imperfecțiunile moderate sau severe ale pielii cu un machiaj cu efect de durată și îndeplină siguranță, oferind toleranță maximă pentru pielea sensibilă și hiper-sensibilă.

În România, gama Couvrance cuprinde produse dermatocosmetice pentru machiajul tenului cu imperfecțiuni ușoare, moderate sau severe, precum și al ochilor sensibili sau ai purtătoarelor de lentile de contact.

Gama Eau ThermaleAvène Couvrance este recomandată la nivel mondial de dermatologi, chirurgi plasticieni, alergologi și farmaciști datorită siguranței formulelor de machiaj adaptate tenului sensibil. Acestea conțin un număr minim de ingrediente, fiind fără parfum, fără conservanţi, hipoalergenic și non-comedogen.

Produsele pentru ten din gama Avène Couvrance maschează în siguranță toate tipurile de imperfecțiuni, indiferent de colorație (predominant roșiaticăsauvineție) sau structură (cicatrici, semne de naștere, vergeturi, vitiligo, tatuaje).

Printre cele mai frecvente imperfecțiuni de nuanță care pot fi acoperite se numără: înroșirea difuză (eritroză, cuperoză, rozacee, vase de sânge vizibile), erupțiile localizate (acnee, coșuri),înroșiri post-operatorii (laser saudermabraziune), imperfecțiunile vineții (cearcăne, vânătăi, echimoze, chirurgie post-cosmeticăsaureparatorie, venevizibile, venevaricoase).


Produsele din gama Avène Couvrance acoperă principalele 3 nevoi ale rutinei de frumusețe: neutralizare a petelor pielii, uniformizarea culorii și fixarea machiajului.

1. Neutralizarea petelor pielii
Pentruimperfecțiuni severe:
Stick corectorAveneCouvrance, 3g – 62 ron

Are un grad mare de acoperire (32% pigmenți), esteușor de aplicat, are o textură bogată și este rezistent la apă, transpirațieși transfer. Disponibil in 2 nuanțe: verde(pentru acoperirea localizată a petelor roșiatice) sau galbenă(pentru petele albăstrui). SPF 20.

2. Corectarea și uniformizarea tenului
Imperfecțiuni severe:
 Fond de ten compactAveneCouvrance, 9.5 g - Preț83 ron

Areun grad ridicat deacoperire(45% pigmenți), oferind în același timp un aspect natural pielii și este disponibil în formule adaptate fie tenului uscat sensibil(texturăbogată), fie tenului normal-mixt sensibil(texturăpulbere, Oil-Free). Disponibil în câte trei nuanțe pentru fiecare tip. Formulă pentru tenul sensibil,rezistentă la apăși transfer, cuSPF 30.


Imperfecțiuni moderate și ușoare:
Fond de ten fluid AveneCouvrance, 30 ml - Preț80 ron

Are un grad moderat de acoperire (15% pigmenți) și o textură fluidă, darfărăulei. Este disponibil în trei nuanțe, pentru toatetipurile de piele sensibilă, cu o formula rezistentă la apă și transfer, cu SPF 15.3. Fixarea și finalizarea machiajului
Pudră mozaic AveneCouvrance, 9g – Preț91 ron

Matifiază și fixează machiajul, oferind luminozitate tenului sensibil. Disponibilă î ndouă formule cu texturi diferite: pudră mozaic translucidă, pentru pielea deschisă la culoare sau pudră bronzantă, pentru tenu lînchis, având un efect de blush.

Mascara cu toleranță ridicată pentru ochi sensibili, 7ml –Preț 65 ron

Mascara recomandată persoanelor cu ochi sensibili, purtătoarelor de lentile de contact și celor care se confruntă cu probleme medicale(precum intoleranţă a ochilor, tulburăriciliare, post-procedurioperatorii),precum și pentru oricine își dorește un produs sigur pentru ochi.  Intensifică genele până la cele mai mici fire, le recurbează și le separă una câte una, fără a încărca pleoapele. Rezistă timp de peste 8 ore în ciuda transpiraţiei, căldurii şi umidităţii. Fără fenoxietanol, fără parabeni, fără parfum.Se demachiază foarte ușor
Folositi produse Avene? Cum vi se par aceste produse?Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo