luni, 30 martie 2015

Scrisoare de la “the B.U. girl”
Sunt «the B.U. girl», am incredere in fortele proprii si traiesc după regulile mele. Sweet & spicy, cuceresc orasul ce se intinde la picioarele mele, iar pofta pentru viata si energia constantă pentru petreceri ma transforma in the perfect urban girl. Acesta este «My Secret».

Sunt precum o opera in trei acte. Iniţial te indragostesti de spiritul meu ludic transpus in note de mandarina, de puterea zambetului meu seducator cu note delicioase de mar si para si de atitudinea mea cu parfum de aventuri creionate cu zmeura şi cirese. Inima-mi este luminoasa, precum notele solare, si este dezvaluita treptat de accentele feminine si elegante de iasomie si gardenie. Complexitatea spiritului mereu tanar se regaseste în alaturarea notelor dulci de nuca de cocos si a irezistibilei bezele.

Actul final si cel mai pregnant reprezinta echilibrul inimii dulci insetate de libertate si aventuri cu atingeri picante si misterioase de cumerin, mosc si lemn de santal. Accentele de paciuli si vanilie sunt o reamintire constantă a crezului fetei B.U., stralucirea molipsitoare izvorata din increderea in sine si din jocul meu, pe care-l dansez prin tot orasul.Mereu activa si cu o energie debordanta, My Secret este reflectia mea. Imi plac provocarile cu iz fructat si rad in fata lor cu o atitudine relaxata si senzuala caracteristica fetei B.U. Modelez zilele si noptile dupa propriul plac si cuceresc cu noul si misteriosul My Secret.”

B.U. lansează My Secret
Noua gama este disponibila in următoarele variante:

· EDT 50ml – 47 lei

· Deo Spray 150ml – 12,5 lei 

Wow ce descriere.... cocos....vanilieeee .... bezeleee.... il vreaaau!!!

Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo