luni, 27 aprilie 2015

Incaltaminte Asics pentru alergat (De ce este asa de speciala?)
Cand vine vorba de alergat, la fel ca in orice alt sport, echipamentul potrivit e cheia.
Daca chiar vrei performanta ai nevoie de incaltaminte potrivita, asta pe langa o vointa de neclintit. Exista, desigur, mai multe tipuri de incaltaminte pentru alergat, insa Asics este un brand cu o istorie bogata in acest domeniu, compania japoneza fiind fondata in 1949, si reprezentand inspiratia ce a dus la fondarea companiei Nike.
Incaltamintea de calitate pentru sport si pentru alergat vine din experienta in domeniu, materiale de ultima generatie si dedicatie fata de produs. Toate acestea ofera un produs de calitate, care ofera practicalitate, confort si performanta. Desigur, toate acestea vin cu un pret. Pretul perechei de incaltaminte Asics.

Multi oameni se uita la pret si trec mai departe, insa calitatea se plateste, mereu a fost asa, daca vrei sa ai ceva bun, ceva care sa te tina mai mult de un sezon. O pereche de incaltaminte practica si confortabila pentru sesiunile de alergat va trebui sa platesti un anumit pret. Insa acesta nu este foarte mare, la Hypersport se gasesc incaltaminte Asics si la 220 de lei la reducere, un pret foarte bun pentru un astfel de model.

Multi oameni pretind ca platesti brandul cand vad preturi in genul acesta, si au dreptate intr-un fel. Platesti numele si brandul in ideea in care respectivul producator a petrecut poate un an sau mai mult in dezvoltare si cercetare pentru o pereche de pantofi de alergat. Sute de oameni au lucrat pentru ca fiecare bucata, fiecare forma, fiecare material folosit sa fie cel ideal. Incaltamintea Asics este speciala nu din cauza numelui de brand, nu pentru ca scrie Asics pe ei, ci din cauza eforturilor depuse pentru crearea acelei perechi de pantofi. Materialele folosite sunt foarte usoare, o pereche de incaltamine Asics fiind foarte usoara, sub 200 de grame, insa pastrand un nivel ridicat de confort si stabilitate a piciorului.
 Design-ul permite ventilarea piciorului si previne iritarea pielii. Desi o pereche de incaltaminte Asics este usoara componentele sale ii pastreaza forma si integritatea, astfela ea nu se va deforma in timpul miscarii. Pe langa acestea mai sunt multe alte elemente, poti sa le observi pe toate in descrierea oricarei perechi de pantofi Asics de pe Hypersport, din cauza acestor lucruri, incaltamintea Asics este speciala si isi merita pretul.
 


 Iesiti vreodata la alergat? Ce tinuta abordati?Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo