vineri, 10 aprilie 2015

Jessica ( Fanciful Flight ) Yeeey...dupa aproape 4 luni au inceput sa imi creasca si mie unghiutele ceva mai mult si am reusit sa mi le mentin cat de cat. Asa cum v-am mai spus de multe ori unghiutele mele se rup foarte repede, sunt foarte subtiri si se exfoliaza foarte repede. Daca nu le tin cu lac mi se rup in cateva ore.
Si daca tot mi-au crescut putin am profitat si mi le-am colorat asa ca de Primavara.

Am ales un lac de unghii de la Jessica.
Primul meu produs Jessica, pe care abia asteptam sa il incerc.
Am ales sa port Fanciful Flight, o nuanta de roz inchis, aproape rosie. Mi s-a parut perfecta pentru Primavara.  Am aplicat un singur strat, este foarte opaca si nu este nevoie de 2. Un alt aspect care imi place la acest produs este rezistenta. Am reusit sa port aceasta oja 4 zile fara sa imi sara de pe unghiute. Intr-adevar dupa 4 zile aveam varfurile unghiutelor usor tocite, insa in rest totul arata foarte bine.

Produsele Jessica si multe alte branduri  le gasiti pe site-ul celor de la exclusivcosmetics.
Au o gama foarte variata de produse, de la produse de makeup pana la produse pentru unghiute si produse pentru par. Acestia detin inclusiv celebrele produse  KARDASHIAN BEAUTY.
Siiii trebuie sa recunosc chiar mi-ar placea sa incerc cateva produse Kardashian.


Pe cei de la exclusivcosmetics ii gasiti si pe facebook.

Ati incercat produse Jessica? Cum vi se par?Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo