sâmbătă, 4 aprilie 2015

Tu unde iti usuci rufele?


Poate ca e o intrebare ciudata, dar de curand am dat de o "problema" in legatura cu uscatul rufelor.
 Toata viata mea am locuit la bloc, o casa normala, modesta nimic special.
 In orice anotimp uscatul hainelor reprezinta o problema pentru mine. Fie ca este Vara sau Iarna, hainele le tineam la uscat pe balcon.

Spatiul  chiar e o problema, apartamentele, desigur, sunt mai mici decat o casa, ca si suprafata totala, dar nu asta e problema, ci faptul ca fiecare camera in sine nu este una imensa. Daca las uscatorul de rufe in hol, trebuie sa ma plimb in jurul lui ca sa pot iesi din casa, daca il las in dormitor nu mai pot sa folosesc dulapul pentru ca mi-l blocheaza total.Camerele nu sunt atat de mari astfel incat sa pot pune uscatorul si sa nu incurce ceva... Il mai las uneori seara in sufragerie si asta pentru ca este singura camera libera, singura camera unde nu doarme nimeni.

Desigur ca daca stateam la casa ( curte) imi era mai usor, dar un apartament are ceva ce o casa nu are (sau cel putin nu toate).
Un balcon, care daca este si inchis e locul ideal si perfect pentru uscat rufe. Este  “uscatoria” mea, precum si un soi de depozit. Lucrurile suplimentare ajung mereu pe balcon unde imi tin si niate mici raftulete.
De curand am descoperit niste uscatoare tare misto ( le gasiti la promotie la Frarom Shop).
Am descoperit un uscator de rufe pentru balcon, adica se prinde usor de perete, eu spun ca e pentru balcon, dar poti sa il prinzi oriunde.
Eu am un uscator de rufe extensibil pe care il pot muta oriunde vreau.
Sunt sigura ca uscatul hainelor este o problema pentru multi, mai ales pentru familii mari care au mult mai multe rufe de uscat, rapid. Varianta cu balconul ca si camera de uscat este ideala, asta daca nu ai cumva o uscatorie adevarata. E o idee pe care merita sa o incerci, mai ales daca nu folosesti balconul pentru ceva special, astfel scapi si de umezeala care se aduna in casa. 


Cum cum si unde va uscati hainele?
Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo