vineri, 15 mai 2015

Beauty news Yves Rocher

Yves Rocher ne-a pregatit cateva noutati atractive pentru Primavara anului 2015, un parfum nou dar si cateva produse pentru o silueta de invidiat.

 Naturelle Osmanthus este numele ultimului parfum lansat de cei de la Yves Rocher, acesta are note de  Iasomie, Sambac si  Osmanthus imbinate cu esenta de Lamaie si esenta lemnoasa de Cedru.
Hmmm... suna atat de bine, trebuie musai sa il testez.
Parfumurile cu Lamaie si arome lemnoase sunt printre preferatele mele.
Sticluta parfumului este una foarte jucausa, perfecta pentru aceasta perioada calduroasa si colorata.




Si asta nu este tot, cei de la Yves Rocher ne-au pregatit si cateva produse pentru silueta noastra.
Avand in vedere ca Vara ne bate la usa cei de la Yves Rocher ne-au pregatit 3 produse perfecte pentru o silueta de invidiat.

Cura ultra-concentrata anti-celulita, pentru zone rebele.
Ce spun ei :
"Printr-un singur clic, acest concentrat activ se imbina cu formula, pentru a rezulta o textura inedita ultra-revigoranta, non-grasa. In numai 7 zile, pielea corpului este mult mai neteda si mai ferma iar aspectul de coaja de portocala este vizibil redus."
 






Primul pas pentru o piele mult mai ferma ar fi aplicarea Gomajulului care ajuta la indepartarea impuritatilor si pregateste pielea pentru urmatoarele produse. 
Apoi puteti aplica Serul pentru suplete, acesta atenueaza aspectul de coaja de portocala iar ultimul pas consta in aplicarea "Curei  ultra-concentrata anti-celulita"

Cei de la Yves Rocher s-au folosit de aceiasi tehnologie NAT (asimilare naturala )  despre care v-am vorbit si in postarea de aici . Un procedeu de extractie 100% natural pentru obtinerea unu extract bogat in ϒ - Mangustina si pentru optimizarea asimilarii.


PS ati vazut oferta asta :D ?



Voi v-ati pregatit corpul pentru Vara?

Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo