miercuri, 6 mai 2015

B.U. lanseaza antiperspirantul in action Protect Plus

 
B.U. creează aliatul perfect pentru cele “mereu pe fuga” si sustine un stil de viata activ, cu noul antiperspirant in action Protect Plus.
Datorita ingredientelor si noii tehnologii, antiperspirantul B.U. asigura protectie pe parcursul intregii zile impotriva transpiratiei si mirosurilor neplacute, in timp ce hidrateaza si hraneste pielea delicata a axilei. Parfumul discret si fructat este ca o doza de energie!

Lotus albastru si tehnologia NeutrOdor
in action Protect Plus este imbogatit cu lotus albastru si contine tehnologia NeutrOdor care neutralizeaza mirosul neplacut. Lotusul albastru, specie venerata în Egiptul antic, are capacităti emoliente si hidratante si ajuta pielea sensibila sa-si pastreze supletea si aspectul sanatos. Proprietatile de calmare si vindecare ale acestuia refac pielea iritata a axilei.

Notele parfumate ale unui antiperspirant perfect
Energia oferita de parfumul delicat este redata de notele de varf ale mandarinei, prunei si piersicii. Inima acestuia intruchipeaza feminitatea si pofta de viata prin mireasma trandafirului, a iasomiei, a violetelor si lăcrămioarelor. Notele de baza compuse din mosc, vetiver, ambra, lemn de santal si cedru transforma parfumul intr-o aromă calda ce invaluie fiecare zi intr-un boost de bucurie olfactiva.

Barieră 48 ore impotriva transpiratiei, in timp ce hainele sunt protejate
Noul deodorant asigura o extra protecţie de 48h datorita tehnologiei care neutralizeaza mirosurile neplăcute si invaluie femeia activa intr-un parfum discret, de lungă durata. Protect Plus reduce urmele albe si protejeaza tesaturile hainelor. Acesta este testat dermatologic si este un partener de incredere pentru femeia urbana care alearga intre activitatile zilnice.


Deodorantele in action se găsesc în următoarele variante:
·         B.U. in action Tender Touch
·         B.U. in action Fresh Vibe
·         B.U. in action Soft Skin
·         B.U. in action Fresh & Clean
·         B.U. in action Sensitive
·         B.U. in action Protect Plus

Preţ: 10 lei fiecare


 Cum vi se pare noile deodorante? Le-ati incercat?

Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo