miercuri, 13 mai 2015

Cei mai practici pantofi pentru barbati - tenisii
Sunt putine tipuri de pantofi unisex, atat pentru femei cat si pentru barbati, iar printre acele cateva modele unisex intra si tenisii. Sunt practici, usori si sunt printre cele mai usor de cumparat tipuri de pantofi. 
O sesiune de cumparaturi de pantofi pentru o femeie se poata intinde la cateva zile, sau poate o saptamana, pe cand pentru barbati totul se intampla intr-o zi, in cateva ore cel mult. Iar pentru tenisi de barbati nici nu ai nevoie de atata timp, mai ales daca ii cumperi online ( gasesti tenisi pentru barbati la matar.ro ) si cu siguranta in 15 minute ai scapat de cumparaturi. Tenisii cred ca sunt pantofii prieteni ai barbatilor, se potrivesc bine in mai multe situatii si tinute (nu ca barbatii se gandesc vreodata la tinute :D joke ) si sunt incredibil de confortabili. Cel mai important lucru la care ar trebui sa ne gandim cand cumparam pantofi ar trebui sa fie confortul si practicalitatea. Mereu umblam, si mereu ne folosim picioarele asa ca modul cum te simti in pantofii pe care ii cumperi conteaza extrem de mult. Tenisii sunt sinonimi cu confortul, cel mai mare dezavantaj fiind faptul ca ii poti purta doar in anotimpul cald, desi unii barbati folosesc tenisii si iarna, mai mult ca o demonstratie ca pot sa faca acest lucru. Cand nu umbli pe jos, se poate, in masina nu mai conteaza (prietenul mei ii poarta in orice anotimp, intr-adevar iarna opteaza pentru ceva mai inalt si mai calduros, deci se poate).
Tenisii parca sunt facuti pentru mersul pe jos, pentru alergat, sport si asa mai departe. Iar chiar daca tenisii pentru barbati si pentru femei arata cam la fel, acelasi stil, aceeasi forma de baza, se potrivesc, diferenta fiind doar culoarea si de ce nu si modelul. Astazi optiunile diversificate sunt cheia, astfel cand vine vorba de tenisi avem o paleta larga la dispozitie, ceva pentru stilul si gustul fiecaruia.
Oricum, sezonul oficial al tenisilor a inceput, asa ca poate e momentul pentru o pereche noua, vezi gama disponibila la matar.


Voi purtati tenisi?


Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

Un comentariu:

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo