sâmbătă, 23 mai 2015

Cremutele Nivea au hainute noi...eco

NIVEA urmeaza trendul verii 2015, dar si trendurile globale orientate catre protectia mediului si implementeaza un update de look pentru ambalajele tuturor produselor de ingrijire a tenului incepand cu cremele de fata NIVEA.

In acest mod, NIVEA isi manifesta grija nu doar pentru piele, ci si pentru mediul inconjurator, printr-un design inovator si eco-friendly al borcanelelor de crema de fata, confectionate acum dintr-un material plastic ce are proprietatea de a reduce, in timp, amprenta de carbon a produselor.

Alege crema de zi potrivită in functie de nevoile tenului tau si urmează trendul eco!

NIVEA
iti propune trei creme de fata diferite, cu o textura usoara, perfecta pentru anotimpul cald!

Tenul normal se va impaca perfect cu crema hidratanta de zi NIVEA deoarece aceasta crema are o textura usoara, neuleioasa, si protejeaza eficient pielea impotriva factorilor externi. Crema NIVEA are o absorbtie rapida, crema de zi hidratanta fiind imbogatita cu Vitamina E si tehnologia Hydra IQ, care ajuta la hidratarea in profunzime a tenului. Factorul optim FPS 15 protejeaza tenul impotriva razelor UVA, prevenind imbatranirea prematura.

Daca ai tenul gras, crema matifiantă de zi NIVEA ti se va potrivi în mod sigur. Imbogăţită cu extract de alge marine si tehnologia Hydra IQ, crema matifianta NIVEA are o formula ce controleaza sebumul, hidrateaza intensiv fara a incarca porii si reduce aspectul lucios al tenului.

Crema de zi nutritivă NIVEA este special creata pentru nevoile tenului uscat si sensibil. Uleiul natural de migdale si tehnologia Hydra IQ din crema NIVEA hidrateaza intens si consolideaza bariera naturala a pielii, prevenind deshidratarea. Sistemul special de protecţie UVA, în combinatie cu FPS 15, previne imbatranirea prematura a tenului.

SFAT NIVEA: Este indicat să aplici make-up doar după hidratarea cu o crema de zi, potrivită tenului tau. Astfel, tenul tău va fi protejat eficient impotriva razelor solare si va avea un aspect uniform, perfect pentru a fi o baza de machiaj.Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo