marți, 19 mai 2015

Jocuri pentru fetiteV-am mai vorbit acum ceva timp despre activitatea mea preferata, activitatea care chiar ma relaxeaza. Astazi vorbim despre aceiasi tema, si anume jocurile, site-urile pline de joculete atat pentru copii cat si pentru adulti.
In timpul meu liber imi place sa ma relaxez cu cate o partida, chit ca este un joc nou sau unul pe care il tin in telefon de cateva luni bune.
Urasc jocurile cu impuscaturi sau chestii de genul dar iubesc jocurile de tip aventura, farmville, diamonds, puzzle si asa mai departe. Niciodata nu m-au atras jocurile de tip counter strike. Jocurile cu masini nu mi se par atat de neinteresante si trebuie sa recunosc ca nu sunt tocmai cele mai rele. In schimb prietenul meu le adora.

In timp ce "rasfoiam" eu internetul acum cateva zile am descoperit  jocurile cu papusi. Poate suna copilaresc sau nebunec (cel putin pentru varsta mea) insa uneori din lipa de ocupatie recurg si la asa ceva.
Mi se par super dragute, girly si amuzante. Am imbracat papusele/modele, le-am machiat, le-am coafat, le-am facut unghiutele si asa mai departe.
Nu mi s-au parut foarte grele, intr-adevar mi-ar fi placut sa fie ceva mai complexe, mi s-au parut putin cam micute, scurte. Intr-adevar ma plictisesc repede de ele insa mereu gasesc cate un joc nou care imi capteaza atentia cateva ore bune.
Trebuie sa recunosc ca nu mi s-au parut deloc rele si nici necorespunzatoare fetitelor.
Insa aveti grija atunci cand le instalati un anumit joc verificati-le tot jocul, astfel incat sa va asigurati ca nu este nimic nerecomadat varstei.
Jocurile pentru copii reprezinta o necesitate pentru acestia si ii ajuta sa se dezvolte. Insa prea multe ore in fata calculatorului/tabletei nu fac atat de bine.
Jocurile ideale pentru fetite pot fi cele cu papusele, Barbie, puzzle, cu animalute, puzzle, de colorat si asa mai departe. Sigur aveti de unde alege. Voi ce jocuri preferati?


Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo