miercuri, 17 iunie 2015

Celebreaza Vara cu noile pachete B.U. in actionB.U. pregateste o Vara fresh si colorată! Pachetele pentru sezonul cald ofera protectie cu rol antiperspirant pentru zile toride si piele fina si inmiresmata pe intreaga durată a zilei, datorita gelurilor de dus. Pentru ca Vara pielea este expusa mai mult si activitatile necesita energie, duourile pentru Vara contin deodorante si geluri de dus din gama in action, pentru cele dependente de adrenalina, dar si pentru romanticele incurabile, ce se gandesc la miresme prietenoase si isi doresc piele mereu fina, hidratata.

Pachetul B.U. in action cu deo Protect Plus si gel de duş Yogurt & Papaya

Antiperspirantul B.U. in action Protect Plus asigura protecţie de 48h împotriva transpiratiei si mirosurilor neplacute. Protect Plus, cea mai recenta lansare a gamei, contine tehnologia NeutrOdor care neutralizeaza mirosul neplăcut. Lotusul albastru din compozitie are capacitatii emoliente si hidratante si ajuta pielea sensibila sa-si pastreze supletea si aspectul sanatos. Gelul de dus Yogurt & Papaya vine la pachet cu o experienta exotica si cu actiune hranitoare pentru piele.

Pachetul B.U. in action cu deo Sensitive si gel de dus Yogurt & Fig

Antiperspirantul B.U. in action Sensitive asigura protectie de 48h impotriva transpiratiei si mirosurilor neplacute, in timp ce protejeaza pielea delicata a axilei, fiind special conceput pentru a-i asigura acestei zone nivelul optim de hidratare. Gelul de dus Yogurt & Fig rasfata pielea cu o spuma bogata in extract de iaurt si smochina, iar Nutri Moist, complexul de agenti a caror misiune este hidratarea, intregeşte rasfătul, asigurand hidratarea pielii in profunzime.


Pachetul B.U. in action cu deo Fresh and Clean si gel de duş Cool Maracuja

Extractul de nufar din formula antiperspirantului B.U. in action Fresh & Clean are proprietati de calmare a pielii iritate. Utilizat imediat după dus, asigura protectie de 48h impotriva transpiratiei si mirosurilor neplacute, iar pielea se bucura de o senzatie de prospetime pe durata întregii zile. Gelul de dus in action Cool Maracuja are o aroma exotica ce te duce instant cu gandul la insule primitoare si veri lungi.Pachetul B.U. in action cu deo Soft Skin si gel de duş Bingo Berries

Antiperspirantul B.U. in action Soft Skin, pe baza de extracte florale, a fost conceput special pentru pielea sensibila si supusa agresiunilor, a axilei. Soft Skin asigura protectie de 48h impotriva transpiratiei si mirosurilor neplacute. Gelul de dus Bingo Berries, cu fructe de padure, are o aroma delicioasa si o doza consistenta de vitamine si antioxidanti perfecti pentru ingrijirea pielii.
Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo