duminică, 7 iunie 2015

Hazel Eyes
Daca imi cititi blogul stiti deja ca pana in prezent am tot purtat lentile colorate. Nu in fiecare zi si nici macar o data pe saptamana. Insa din cand in cand imi place sa imi mai schimb culoarea ochiilor mei. Imi place sa port diferite machiaje cu diferite culori ale ochiilor. Ador nuantele de verzui si gri.
Stiti cum suntem noi femeile, cele cu par cret isi doresc un par drept, cele cu par drept isi doresc un par cret, cele cu ochi verzi si-ar dori unii caprui si asa mai departe. 
Am tot purtat diferite curlori, dar niciodata ceva atat de natural. A fost singura data cand nimeni nu si-a dat seama ca port lentile.
Sunt atat de naturale si de frumoase incat nici nu iti dai seama ca cineva ar purta lentile.
Mi-am dorit o nuanta calda de verde si galben, o nuanta perfect naturala. Si am gasit-o Pure Hazel, o nuanta care o gasiti in gama celor de la Air Optix.
Lentilele celor de la Air Optix sunt printre cele mai bune, avand in vedere ca prietenul meu lucreaza in domeniu i-am cerut o parere inainte iar acesta mi-a confirmat faptul ca acestea sunt chiar cele mai bune lentile colorate. Sunt usor de purtat, foarte subtiri si nu mi-au provocat nici un disconfort.
In afara de lentilele colorate cei de la MedLens mi-au trimis si un recipient/kit pentru depozitarea lor dar si solutia dezinfectanta.
Daca nu ati incercat pana acum lentilele colorate insa va doriti pe viitor trebuie sa stiti ce igiena este foarte importanta atunci cand alegeti sa faceti acest pas.
-  Spalati-va pe maini de fiecare data cand le aplicati.
- Incepeti procedura mereu inainte cu aceiasi lentila dreapta sau stanga pentru a evita inversarea lor.
 -  Luati usor lentila cu buricul degetului aratator avand grija sa nu o deterorati  unghiile.
-  Inainte de a va aplica lentila asigurati-va ca nu este pe dos.
 - Pentru scoaterea acestora NU uitati sa va spalati din nou pe maini.
- Lentilele NU se imprumuta.
- Nu purtati lentilele daca :  aveti alergii , inflamatii, iritatii in jurul ochiului sau pleoapei , daca utilizati medicamente destinate ingrijirii ochiilor , film lacrimar deficitar , in medii execesiv de uscate sau cu praf, sporturi acvatice fara a folosi ochelari speciali de protectie Ati purtat lentile colorate? Ce culori va plac?


Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo