marți, 9 iunie 2015

La o plimbare cu "Scott"


Daca esti pasionat/a de biciclete cu siguranta ai auzit de Scott, stii ce inseamna acest nume si ce inseamna bicicletele Scott pentru acest domeniu. 
Exista cateva modele de biciclete, cativa producatori care au produse exemplare, biciclete pe care vrei sa le ai, bicicletele Scott iti ofera multe, pe sosea, off road, in padure sau in viteza.
Producatorii de renume, precum Scott, se axeaza in special pe echipamente sportive, dezvolta si creeaza performanta prin produsele pe care le ofera. Biciclete Scott de mai multe tipuri gasesti online la Hypersport.ro, de mai multe tipuri.

In continuare am sa iti prezint 3 modele de biciclete Scott pe care le gasesti acum la Hypersport la reducere.

Bicicleta BMX Scott Volt-X 20 black 2014 - acest model BMX Scott, cu o furca rigida, cu un cadru de 20.5 DT &TT si pedale Wellgo este ideal pentru viitorii ciclisti, este o bicicleta potrivita pentru incurajarea copiilor in acest sport si mod de viata. Bicicleta cantareste aproximativ 12 kilograme, si este foarte usoara pentru gama ei. Un model rezistent, disponibil acum la reducere in magazinul Hyperport.


Bicicleta Scott Contessa 640 green 2014 - are un cadru din aliaj, din seria Contessa, cu o furca de 100 mm si un angrenaj marca Shimano. Pedalele sunt Wellgo iar pinioane si schimbatorul fata si spate vin din nou de la Shimano. Spitele sunt din otel inoxidabil, 14 G iar anvelopele vin de la Impac Ridgepac, 26 x 2.1. Cantareste aproximativ 13 kilograme si este de culoare verde.

Bicicleta Scott Sub Sport 20 Men black/green 2014 - cu un cadru SUB Sport, pedale VP 856, dotata cu schimbator fata/spate Shimano. De la Shimano vin si pinioanele si maneta schimbatorului. Cantareste aproximativ 15 kilograme si are garantie 2 ani. Si acest model de bicicleta Scott o gasesti la reducere la Hypersport.ro.

Am prezentat doar 3 modele de biciclete Scott pe care le gasesti in site la un pret avantajos, pentru gama completa de biciclete Scott viziteaza hypersport.ro


Va plac plimbarile cu bicicleta? Detineti una?

Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo