miercuri, 1 iulie 2015

Elmiplant senses touch are o noua atingere - Aqua Breeze
Gama de geluri de dus Elmiplant senses touch diversifica ritualul de rasfat cu o noua experinta: Aqua Breeze. Calatoriile exotice si seducatoare senses touch se imbogatesc cu o visare spumoasa, catre ape marine cristaline, pline de energie si arome revigorante.

Aqua Breeze este atingerea fina si fresh a spumei hidratante ce revitalizeaza pielea si spiritual, trezind simturile. Gelul de dus are la baza puterea algelor marine, recunoscute pentru proprietatile tonifiante, fiind stiute, in acelasi timp, beneficiile pe care le dezvăluie acest cocktail de vitamine, proteine si minerale marine cu efecte hidratante si hranitoare. Algele marine sunt un supliment de energie si vitalitate, iar aroma fresh a gelului de dus are o actiune reconfortanta, pentru un boost de stare de bine.

Noul gel de dus este imbogatit cu NUTRI MOIST, un complex avansat de hidratare ce combina puritatea ingredientelor naturale cu puterea stiintei, cu scopul de a preveni deshidratarea pielii, în timp ce pastreaza aspectul catifelat si sanastos al acesteia.
Gama senses touch mai cuprinde urmatoarele variante:

- Passion Mood – cu floarea pasiunii şi ulei esenţial de ylang ylang,

- Freshen Up – cu acai berry şi mango

- si Calming Spa – cu frangipani si ulei de argan.

Pret: 9,11 lei/ 400ml

Testat dermatologic. Fara parabeni, parafine si coloranti.
Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo