vineri, 7 august 2015

Secretul tineretii: laptele de capra?
Se spune ca regina Egiptului, Cleopatra, isi mentinea pielea tanara si frumoasa datorita bailor pe care le facea in lapte de capra. Acesta este cunoscut pentru calitatile antiinflamatorii la tenurile cu probleme, sensibile sau imbatranite.


Consumatorii devin din ce in ce mai constienti de prezenta ingedientelor chimice in produsele de ingrijire si trec la produse naturale, organice. Un produs care castiga din ce in ce mai multa atentie este sapunul bio cu lapte de capra. Cu numeroase beneficii, perfect pentru ingijirea pielii, laptele de capra a fost folosit ca produs de ingijire de secole fiind considerat un adevarat elixir al frumusetii.

Multi oameni inca folosesc sapunuri care contin numeroase substante chimice care nu sunt indicate pentru piele. Trecerea la un sapun cu lapte de capra va avea beneficii asupra sanatatii pielii. Laptele de capra este potrivit pentru o piele sensibila sau uscata, sau care sufera de eczeme sau psoriazis. Este sanatos, natural si o alegere potrivita pentru o piele sanatoasa si tanara.
Intarzie semnele imbatranirii. Laptele de capra intarzie aparitia semnelor de imbatranire datorita continutului de acizi alfa-hidroxi, cum ar fi acidul lactic. Acizii alfa-hidroxi ajuta la exfolierea celulelor moarte lasand o piele curata, fina si mai catifelata.

Laptele de capra contine multe vitamine, si este bogat in vitamina A. Acesta ajuta la regenerarea pielii si mentinerea sanatatii ei. Au fost facute numeroase studii care arata ca produsele de ingijire a fetei cu vitamina A reduc ridurile, controleaza acneea si are efecte benefice asupra pieli cu psoriazis.
Nu usuca pielea. Moleculele de grasime sunt o parte importanta din compozitia unui sapun de calitate. Acestea sunt prezente in compozitia sapunului cu lapte de capra. Din moment ce multa lume are o pielea uscata, mai ales in timpul iernii, moleculele de grasime sunt importante pentru un sapun de calitate. Sapunul cu lapte de capra nu usca pielea. Acest lucru este important deoarece o piele hidratata inseamna o piele sanatoasa.

Laptele de capra contine mirerale, cum ar fi selenium. Cercetatorii cred ca acesta are un rol important in prevenirea cancerului de piele. Seleniul poate preveni iritarea pielii dupa o expunere indelungata la soare. Chiar daca sapunurile obisnuite contin minerale cum ar fi calciu, sodiu sau fier, acestea nu sunt suficiente pentru o piele sanatoasa.
Indiferent ce tip de piele ai, sapunul cu lapte de capra va avea cu siguranta beneficii asupra pielii tale. Daca nu stii unde ai putea gasi un sapun cu lapte de capra, il poti gasi aici. Continutul bogat de vitamine hidrateaza si catifeleaza pielea, ii imbunatateste elasticitatea si ii mentine ph-ul natural.Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo