duminică, 27 septembrie 2015

Artdeco – GLAMOUR ARCTIC BEAUTY

Noua colectie glamour Arctic Beauty de ARTDECO a fost inspirata de spectrul  de culoare gasit in zona arctica cu cristale de gheatade aurorele sale fermecatoare si peisaje glaciare care se intind cat vezi cu ochii.

 Toate produsele sunt disponibile in ambalaje de inalta calitate, cu un design de cristal de gheata.
High Performance Eyeshadow Stylo, extrem de pigmentat poate fi folosit ca fard de pleoape, iluminator, dermatograf sau Khol. 
Un fard de pleoape ce dureaza pana la zece ore, este rezistent la apa. 
Lichide Glam Stars, un dermatograf ilichid cu particule de sclipici incluse intr-o textura de gel transparent, garanteaza un aspect spumos. Aplicatorul permite o aplicare usoara si uniforma a culorii 
Sparkling Lash Drops - un gel  stralucitor ce poate fi aplicat ca un finish pe sprancene, pleoape, obraji si decolteu.
Perfect Color Lipsticks  -  rujuri cu o textura cremoasa, rasfata pielea cu ceara si uleiuri hranitoare, iar vitamina E protejeaza impotriva radicalilor liberi si uscare.
Glam Stars Lip Gloss  -  gloss-uri stralucitoare, au o textura fina, luciu, parfumate, opace si foarte rezistente. Asa se caracterizeaza noile gloss-uri din gama Glamour Artic Beauty.
Arctic Beauty Blush  - "gradina de gheata" -  ofera combinatia perfecta din cele trei culori delicate, cu o stralucire de lumina. Blush-ul  lasa un finisaj fin pe obraji. Ofera o luminozitate placuta
  si rezista intreaga zi.
Glam Vintage Shimmer Cream - o crema stralucitoare ( nu contine parfum)  ce poate fi folosita atat pe pleoape, obraji si decolteu.
Arctic Beauty Highlighter  -   pigmenti care reflectă lumina. O combinatie perfecta intra fardurile pulbere si iluminatoarele.
Arctic Beauty Dust  -  vedeta colectiei, vine  intr-o sticluta cu pompita, o bijuterie.
Pulbere cu sclipici cu un miros usor de vanilie are un efect de rafinare asupra decolteului, brate si par. Particulele de pulbere microfina a  glitterului se amesteca perfect cu tenul si pielea.
Art Couture Nail Lacquer -  un lac de unghii stralucitor si rezistent, cu un continut ridicat de pigmenti ce asigura o opacitate perfecta, ucare rapida.
 

Editia limitata Artic Beauty o veti gasi in magazine incepand cu sfarsitul lunii Octombrie.
  Trebuie sa recunosc ca de la denumiri, pana la ambalaje si descrieri noua gama Glamour Artic Beauty arata genial.
Ce produse v-ar placea sa incercati?


Pentru sugestii,opinii/pareri si colaborari ma gasiti la adresa de mail kleobeauty@yahoo.com Kleo xoxoxo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!!!! xoxoxo Kleo